iPad Persuasive Communicator: Aplicatia care te ajuta sa comunici eficient

Sambata, 26 Mai 2012, ora 00:00
2014 citiri
iPad Persuasive Communicator: Aplicatia care te ajuta sa comunici eficient

Construieste-ti relatia cu partenerul de afaceri inca din primele doua minute de conversatie folosindu-te de aplicatia care iti face rapid un profil al interlocutorului tau.

Pentru a avea acces la iPad Persuasive Communicator, creatorii aplicatiei iti pun la dispozitie un curs de instruire care ofera bazele stilurilor sociale.

"Atunci cand ai o activitate mobila, care cere interactiunea cu persoane pe care doresti sa le influentezi, de la care trebuie sa obtii rezultate eficiente si alaturi de care trebuie sa construiesti relatii armonioase pe termen lung, a avea un instrument la minut, flexibil, capabil sa ofere o imagine instantanee a interlocutorului tau si a strategiei recomandate de abordare, poate fi un ajutor extraordinar!", apreciaza Madi Radulescu, Managing Partner, MMM Consulting, compania care a lansat aceasta aplicatie.

Practic, in aplicatie este introdus stilul tau social de interactiune. In momentul in care te afli in fata unui client, sau unei persoane importante pentru afacerea ta poti face pe loc o profilare a acestuia.

"Modelul stilurilor sociale Persuasive Communicator va produce -prin aplicatia iPad- un profil al clientului tau pe care il va pozitiona fata de tine si vei putea intelege care este strategia cea mai buna de abordare, la ce tip de beneficii va raspunde acest client, cum ia decizii (realist, logic, intuitiv, idealist...), intr-un cuvant cum sa ii prezinti cel mai bine beneficiile ideilor tale.

Evident, cat de bine faci aceasta profilare depinde de cat de bine intelegi si stapanesti conceptul si cat de bine observi comportamentele clientului tau", explica Madi Radulescu.

Ce presupune programul de instruire Persuasive Communicator?

Pentru a deprinde siguranta si a intelege conceptul care sta la baza modelului stilurilor sociale trebuie sa treci prin programul de instruire Persuasive Communicator.

Cursul iti ofera o baza solida, la care se adauga observatiile tale legate de comportamentul clientului si identificarea corecta a nevoii sale. Abia apoi utilizarea aplicatiei se va dovedi eficienta.

"Programul presupune parcurgerea unei etape de baza de o zi. Se pot antrena abilitatile de interactiune propriu-zisa in vanzare si in negociere in completarea programului - inca o zi", adauga oficialul companiei.

In acest moment, Persuasive Communicator are peste 1,4 milioane utilizatori in peste 30 de tari. In Romania, Persuasive Communicator este disponibil in limba romana din 2009, cu varianta de asistare pe calculator, post instruire, cu abonamente de utilizare a aplicatiei de o luna, sase luni sau doi ani.

"In 2012, ceea ce aducem ca element de noutate este aplicatia iPad. In Romania avem pana in acest moment pentru 400 de manageri, vanzatori care au participat la cursul Persuasive Communicator si au utilizat apicatia pe calculator, in aproximativ 15 companii", declara Madi Radulescu.

iPad Persuasive Communicator nu este un "glob de sticla"

Aplicatia are rol de suport in antrenarea unei aptitudini personale: identificarea corecta a nevoii interpersonale a interlocutorului tau, raspunsul adecvat la aceasta nevoie si realizarea pasilor catre o relatie pe termen lung, de succes si generatoare de rezultate.

"Au acces la aplicatie doar cei care se instruiesc adecvat, iar aplicatia nu ofera posibilitatea unui 'glob de sticla'", subliniaza oficialul.

Pretul pentru varianta de doua zile a cursului Persuasive Communicator este de 540 de euro (fara TVA)pentru o persoana. Varianta de o zi costa 290 euro, la care se adauga TVA.

El poate fi livrat oriunde in tara, pentru grupe de minim 12 participanti.

#iPad Persuasive Communicator, #aplicatie comunicare eficienta, #comunicare partener afaceri , #Gadgeturi IT