iPad 3: De ce sa nu-l cumperi

Sambata, 17 Martie 2012, ora 12:30
1967 citiri
iPad 3: De ce sa nu-l cumperi

Noul iPad va fi cu siguranta un succes, insa au cei mai multi utilizatori motive importante sa faca un upgrade? Apple a impresionat cu noul ecran Retina Display, insa exista si probleme si nemultumiri legate de iPad 3, care ar putea sa-i opreasca pe cel care detin deja o tableta Apple sau chiar pe cumparatorii noi sa aleaga noul iPad. Iata cateva motive, adunate de ZDNet, pentru care iPad 3 nu merita, momentan, investitia.

Inainte de toate, va spunem ca noul iPad va fi adus in Romania de PC Garage, din 21 martie. Cea mai ieftina versiune (wi-fi si 3G) va costa 3000 de lei, dupa cum afirma cei de la revista Capital.

1) Retina Display, supralicitat?

Faptul ca ecranul Retina Display are peste 3 milioane de pixeli este minunat, dar ecranul a ramas la fel de mic. Cu o rezolutie de 2048x1536, imaginile arata fantastic, dar este acesta un motiv suficient pentru a renunta la vechiul iPad sau pentru a da o avere pe noul iPad? Asa cum era de asteptat preturile din Romania pentru tableta Apple vor fi mult mai mari decat in alte tari!

2) Lipsa de aplicatii noi

Rezolutia excelenta pune probleme mari dezvoltatorilor de aplicatii. In momentul de fata, doar aplicatiile create de Apple beneficiaza cu adevarat de calitatea imaginii. Dezvoltatorii de aplicatii se grabesc sa faca un upgrade, insa momentul in care vor exista suficiente aplicatii pentru noul iPad 3 este inca departe.

3) De ce sa platesti mai mult pentru 4G?

In Europa se discuta inca probleme de infrastructura pentru implementarea 4G, tehnologie care nu va fi disponibila prea curand in Romania. Odata ce va fi implementata, preturile mari si conectivitatea redusa (doar in orasele mari) nu vor fi extrem de atragatoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iPad 3 Apple, #probleme iPad 3, #caracteristici ipad 3 , #Gadgeturi IT