Ia-ti televizorul anului 2014: 4K si speakere incorporate

Sambata, 14 Decembrie 2013, ora 00:00
5326 citiri
Ia-ti televizorul anului 2014: 4K si speakere incorporate

Iti doresti un nou televizor pentru sufrageria proaspat renovata? LG si Sony au intrat puternic pe piata cu televizoarele 4K, cea mai recenta inovatie in materie de claritate.

Sistemul 4K Ultra HD asigura o claritate deosebita, neobsnuit de buna pentru un televizor. 4K inseamna de patru ori mai clar decat un televizor HD, iar imaginea este atat de limpede incat ai putea sa juri ca e reala.

De la filmele online pana la filmele in Blu-ray, chip-ul 4k X Reality PRO din acest televizor finiseaza la maxim fiecare imagine afisata pe acest ecran.

Business24 iti recomanda modelul X9 de la Sony, in acest weekend. De ce? Pentru ca, pe langa toate aceste detalii care-ti asigura cele mai clare imagini, producatorii s-au gandit cu atentie si la sistemul audio. Astfel, nu mai ai nevoie de boxe wireless, sistem surround sau alte investitii.

Mai mult decat atat, jurnalistii de la Financial Times l-au numit "cel mai bun televizor" si estimeaza ca-si va pastra statutul multi ani de acum incolo.

Intrucat imaginea cea mai clara e un televizor 4K este redata de un suport adecvat, merita sa te orientezi si catre o camera video 4K. O idee buna pentru lista Mosului, nu-i asa?

Totusi, daca ti-ai propus sa petreci mai putin timp in fata televizorului in 2014, acesta nu este o optiune care sa contribuie la indeplinirea acestui obiectiv. Din contra, vei petrece si mai mult timp in fata sa.

Daca iti doresti un televizor Sony X9 4K, il poti comada online de la emag.ro, pentru 24.999 lei (varianta cu diagonala de 164 de centimetri). Daca preferi, totusi, televizorul 4K de la LG, poti comanda un LG 55LA9709 4K, Ultra HD online de pe ShopMania, pentru 16.999 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#televizor 4k, #cel mai bun televizor, #Sony X9 4K , #Gadgeturi IT