Huawei lanseaza prima tableta quad-core de 10 inci

Marti, 28 Februarie 2012, ora 17:29
1894 citiri
Huawei lanseaza prima tableta quad-core de 10 inci

Huawei a prezentat la Mobile World Congress 2012 prima tableta quad-core de 10 inci, o tableta de inalta performanta cu functii audio-video de top si sistem de operare Google Android 4.0.

"Cei mai multi consumatori utilizeaza tabletele pentru a se juca, a viziona continuturi multimedia, a naviga pe internet si pentru a citi e-book-uri", a declarat Richard Yu, Presedintele Huawei Device.

Acesta spune ca Huawei a creat tableta pentru a le oferi consumatorilor un produs care exceleaza la capitolele viteza, putere, navigare web, redare video si audio, precum si la capitolele portabilitate si design.

Cu un procesor K3 quad-core de 1.5 GHz incorporat, cel mai mic procesor quad-core de pe piata, Huawei MediaPad 10 FHD ofera o viteza incredibil de mare si capacitate de procesare a graficii 3D, ideala pentru clipuri video high definition sau jocuri 3D.

Huawei MediaPad 10 FHD permite acces wireless la viteza mare, sustinand in acelasi timp o varietate de standarde de retele, printre care si LTE.

Functionalitatile audio-video ale Huawei MediaPad 10 FHD aduc utilizatorilor o noua experienta in divertisment. Dispozitivul dispune de cea mai inalta rezolutie a ecranului de pe piata si de ecran IPS high-definition 1920 x 1200 care suporta multi-touch-ul.

Noua tableta ofera utilizatorilor cea mai buna experienta vizuala si utilizeaza tehnologia de sunet surround Dolby.

Huawei MediaPad 10 FHD este dotata cu doua camere foto: o camera cu focalizare automata de 8 megapixeli in partea din spate si o camera de 1.3 megapixeli in partea din fata, precum si cu o memorie de stocare de 2G RAM, facand mai usoara inregistrarea si stocarea imaginilor si clipurilor video high-definition.

#tableta Huawei, #tableta quad core Huawei , #Gadgeturi IT