Google Now vs. Siri: Care este cel mai bun asistent pentru tine

Sambata, 18 Mai 2013, ora 17:45
2331 citiri
Google Now vs. Siri: Care este cel mai bun asistent pentru tine

Atat Siri cat si Google Now sunt doi asistenti virtuali cu foarte multe calitati, fiecare exceland pe partea sa: Pentru a gasi informatii cat mai rapid si mai eficient, Google Now este mai bun decat Siri, insa pentru productivitate si rezovarea sarcinilor, Siri este castigatorul.

Daca vrei sa ai ce-i mai bun din amandoi, atunci ai nevoie de un iPhone, in care ii poti instala atat pe Siri cat si pe Google Now, lucru imposibil de realizat de pe Android, potrivit specialistilor de la CNET.

Un asistent bun este greu de gasit. Nicio intarziere nu poate fi acceptata, asa cum nicio greseala nu este permisa, pentru ca nimeni nu are timp pentru lipsa de acuratete. Si, nu in ultimul rand, asistentul ar trebui sa fie atat de bun, incat sa fie intotdeauna cu cativa pasi inaintea sefului.

Desi par a fi niste asteptari destul de mari, atat Google cat si Apple considera ca au gasit reteta pentru aceste cerinte si multe altele. Secretul sta in a cunoaste indeaproape ceea ce stiu mai bine sa faca cei mai inteligenti asistenti virtuali de pe piata, in acest moment: Google Now si Siri.

Desi ambele tehnologii sunt relativ noi, atat Apple cat si Google investesc mult in ideea ca dependenta de asistentul tau virtual va continua sa creasca direct proportional cu timpul pe care il petrecei pe telefon sau tableta.

Producatorii iti promit ca acesti asistenti virtual vor face totul pentru tine din momentul in care iti deblochezi telefonul: apeluri telefonice, cautari pe Internet, rezervare la cina si chiar compunerea de e-mail va putea fi controlata vocal.

Producatorii sunt constienti ca Siri si Google Now vor fi atat de performanti in viitorul apropiat incat eficienta unuia sau a altuia iti va influenta decizia cand alegi urmatorul telefon.

Jurnalistii de la CNET au realizat un test in paralel cu cei doi asistenti, conectand ambele telefoane la a aceeasi retea wireless. Cu doar cateva exceptii intrebarile au fost adresate in acelasi timp si ambele telefoane au fost setate pe silentios pentru a evita galagia in aceasta competitie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Siri vs Google Now, #cel mai bun asistent virtual, #mai bun Siri, #mai bun Google Now , #Gadgeturi IT