Gadgetul anului 2012 pentru sufrageria ta

Joi, 29 Decembrie 2011, ora 20:25
1756 citiri
Gadgetul anului 2012 pentru sufrageria ta

LG Electronics va prezenta cel mai mare televizor 3D ultra high-definition (UHD) in cadrul Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas, iar impatimitii de gadgeturi il asteapta cat mai repede si in magazine.

Ecranul de 84 de inci va fi primul set TV stereo-3D (S3D) care va functiona pe o rezolutie de 3840x2160 (4k). Pentru inceput nu va exista continut comercial pentru dispozitivul S3D 4K.

"LG intrece limitele home entertainment-ului cu acest televizor 3D UD. Noi punem laolalta toate cunostintele noastre despre SMart TV si 3D in acest 3D UD TV pentru a demosntra publicului de la CES ca LG isi asuma din ce in ce mai mult rolul de cea mai mare companie in home entertainment in 2012 si mai incolo", a declarat Havis Kwon, presedinte si CEO LG Electronics Home Entertainment Company, citat de SlashGear

Televizorul care urmeaza sa fie prezentat de LG ofera o imagine de calitate datorita celor 8 milioane de pixeli, sau aproximativ de patru ori claritatea rezolutiei televizoarelor full HD existente acum pe piata. In plus, noul UHDTV beneficiaza de tehnologia stereo-3D cu optiunea 3D Depth Control care le permite utilizatorilor sa isi cusomizeze experienta vizuala controland efectele stereo 3D si 3D Sound Zooming.

Utilizatorii pot accesa ecosistemul LG Smart TV, care comprima peste 1.200 de aplicatii si ofera un numar tot mnai mare de servicii premium precum 3D Zone, arie in care pasionatii pot gasi o multime de filme 3D.

Tehnologia 2D se imbina perfect cu cea 3D printr-un sistem de conversie de ultima ora si, in plus, utilizatorii pot naviga prin ecosistemul Smart TV cu ajutorul telecomenzii ergonomice "Magic Remote" care recunoaste acum patru tipuri diferite de comezi: "Voice Recognition", "Wheel", "Magic Gesture" si "Point".

Compania nu a publicat inca data la care noul televizor va intra pe piata si nici pretul pe care il va avea.

#LG TV lansare, #lansare LG CES 2012, #televizor ultra high definition , #Gadgeturi IT