Filantropie vs. tenhologie: Doneaza 200 de euro cu Vertu Smile

Sambata, 28 Iulie 2012, ora 00:00
2131 citiri
Filantropie vs. tenhologie: Doneaza 200 de euro cu Vertu Smile

Vertu doneaza 200 de dolari pentru o cauza nobila, o operatie de care un copil sarac are nevoie, pentru fiecare telefon Constellation Smile vandut. Aceasta ar putea fi o varianta prin care poti sa iti manifesti pornirile filantropice, beneficiind, totusi, de un obiect ce te pune in valoare: telefonul Vertu.

Colectia "Constellation Smile" are ca sursa de inspiratie activitatea "Smile Train", o organizatie care sustine copiii nevoiasi din intreaga lume si care ii ajuta sa isi plateaca diferite operatii absolut necesare pentru supravietuirea lor. Telefoanele pot avea culoarea corai, argintiu, verde si albastru.

Perry Oosting, presedintele Vertu, declara pentru Financial Times ca organizatia a platit peste 725 de mii de operatii in ultimii 12 ani, operatii la care Vertu a contribuit cu peste un milion de euro.

Daca vrei sa ajuti si tu un copil din lumea a treia, o poti face comandand un telefon Vertu Constellation smile de pe site-ul Vertu, pentru 3.400 de lire.

La noi in tara, importatorul oficial al telefoanelor Vertu este lantul de magazine Cellini, insa oficialii magazinului au declarat pentru Business24 ca modelul nu se afla in acest moment in magazinele din Romania.

#donatie Vertu, #Vertu Constellation Smile, #filantropie Vertu , #Gadgeturi IT