Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Extinde virtual memoria gadgetului tau

Extinde virtual memoria gadgetului tau


Wi-Drive este o solutie wireless proiectata pentru a-ti satisface nevoia de spatiu de stocare suplimentar pentru dispozitivele Apple iPad, iPhone si iPod touch si Amazon Kindle Fire.

Alaturi de aplicatia "Kingston Wi-Drive", disponibila pe Apple App Store si pe Amazon Appstore, Wi-Drive permite utilizatorilor sa redea videoclipuri, muzica si sa partajeze fisiere cu alti utilizatori de dispozitive Apple sau cu alte tablete Amazon Kindle Fire.

Astfel, cu Wi-Drive, vei putea accesa aceleasi documente cu partenerii tai de afaceri, de pe dispozitive diferite, cu minimum de efort.

Wi-Drive foloseste memoria Flash pentru stocarea informatiei de pe sistemele desktop sau de pe laptop-uri. Aceste fisiere si documente pot fi accesate ulterior prin conexiunea wireless.

Pana la trei utilizatori se pot conecta simultan la Wi-Drive pentru a accesa fisiere diferite, fara pierderea conexiunii la Internet.

Transferul si stocarea fisierelor pe Wi-Drive se realizeaza cu usurinta, prin intermediul cablului USB sau cu ajutorul conexiunii wireless, direct din dispozitivul conectat.

Pentru gestionarea fisierelor este necesara instalarea aplicatiei Wi-Drive, disponibila in Apple App Store si Amazon Appstore.Kingston Wi-Drive - caracteristici si specificatii:

- Capacitati: 16GB, 32GB
- Dimensiuni: 121.5mm x 61.8mm x 9.8mm
- Temperaturi de operare: 0 grade C - 50 grade C
- Temperaturi de stocare: -10 grade C - 70 grade C
- Standard wireless: Wi-Fi 802.11g/n cu securitate WPA/WEP
- Baterie reincarcabila: pana la patru ore de utilizare
- Garantie: 1 an de garantie
- Aplicatie: disponibila pe Apple App Store
- Compatibil cu: iPad, iPhone 3G/3GS/4, iPod touch, Amazon Kindle Fire
- Configurabil APN (denumirea access point-ului) si functii cheie pentru conectarea la puncte de acces wireless
- Format de fisiere compatibile:
- Audio: AAC, MP3, WAV
- Video: m4v, mp4, mov, Motion JPEG (M-JPEG), AVI
- Imagini: jpg, bmp, tiff
- Documente: pdf, doc, docx, ppt, pptx, txt, rtf, xls

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1481 ori