Esti fan al echipei Arsenal? Huawei a creat un smartphone special pentru tine

Sambata, 26 Iulie 2014, ora 00:00
2114 citiri
Esti fan al echipei Arsenal? Huawei a creat un smartphone special pentru tine
Foto: arsenalsmartphone.com

Huawei a lansat smartphone-ul Ascend P7 Arsenal, noul telefon 4G LTE aducand noi caracteristici care te vor incanta, daca esti unul dintre fanii clubului de fotbal din nordul Londrei.

Ceea iese in evidenta de la prima vedere este finisajul negru metalic, ultrarezistent, imbunatatit cu sistemul Corning Gorilla Glass 3, explica producatorii.

De asemenea, vei vedea pe partea din spate a telefonului si insemnele oficiale ale clubului Arsenal.

Mai mult, aceasta editie a smartphone-ului include un ceas care functioneaza precum faimosul ceas al echipei, Clock End, care marcheaza finalul unei partide de fotbal.

Nici la capitolul continut, telefonul nu se lasa mai prejos

"Pentru imbunatatirea experientei de utilizare, Huawei a creat multe teme care sa se potriveasca cu fiecare stare de spirit, precum si meniurile Arsenal, concepute special pentru aceasta editie.

Editia P7 Arsenal include de asemenea zeci de imagini de fundal emblematice cu echipa Arsenal, cu imagini ale cladirilor Highbury, fotografii ale stadionului Emirates pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii, precum si cu sarbatorirea victoriei din cadrul Cupei FA 2014 (The Football Association Challenge Cup)", spun producatorii in prezentarea oficiala.

De asemenea, pentru a fi mereu la curent cu activitatile echipei tale preferate de fotbal, Huawei iti pune la dispozitie aplicatia Yakatak, care-ti ofera actualizari din timpul jocurilor in timp real si un link unic direct catre prietenii din retelele de socializare, pentru a putea discuta despre echipa Arsenal si despre cluburile din 400 de ligi.

Caracteristici tehnice pentru Huawei Ascend P7 Arsenal

Dincolo de toate aceste ode aduse echipei de fotbal, smartphone-ul Huawei Ascend P7 incorporeaza un ecran Full HD de 5 inci, cu rezolutie full 1920 x 1080, un spatiu de stocare de pana la 64 de GB, o camera frontala de 8 MP si o camera principala de 13 MP.

Ce-ti transmit oficialii Huawei si Arsenal

"Suntem doua branduri puternice si asta face ca Huawei sa fie alegerea cea mai potrivita pentru un club de talie mondiala precum Arsenal. Ne-am bucurat de un real succes, in primele 6 luni, ca partener oficial in materie de smartphone-uri al echipei Arsenal, si suntem incantati sa anuntam acest smartphone exclusiv, tocmai inainte de inceperea noului sezon Barclays Premier League. Am mai pregatit cateva surprize pentru a-i oferi fiecarui fan Arsenal cel mai bun sezon de pana acum, asa ca urmariti-ne in continuare", a declarat Richard Ren, Huawei Consumer Business Group, Regiunea Europei de Vest.

"Experienta fanilor nostri, atat live, cat si digitala, este foarte importanta pentru noi, asa ca suntem extrem de incantati de lansarea Huawei Ascend P7 editia Arsenal. Acest smartphone in editie limitata este conceput pentru ca fanii nostri sa ramana in legatura cu Clubul, oriunde s-ar afla in lume." a declarat Vinai Venkatesham, Directorul de Marketing si Vanzari al clubului de fotbal Arsenal.

Te-ar interesa sa cumperi acest telefon? Inregistreaza-te pe site-ul oficial dedicat smartphone-ului Arsenal.

#Huawei Ascend P7 Arsenal, #telefon Arsenal, #Huawei Arsenal , #Gadgeturi IT