E-Boda lanseaza o noua tableta cu sistem de operare Android 4.0

Joi, 07 Iunie 2012, ora 14:23
2340 citiri
E-Boda lanseaza o noua tableta cu sistem de operare Android 4.0

E-Boda, unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente electronice din Romania, lanseaza cea mai noua tableta cu tehnlogie IPS - Impresspeed IPS Supreme X100, cu sistem de operare Android 4.0.

Estimarile de vanzari pentru acest terminal, pana la finele acestui an, sunt de 3.000 de unitati.

"Estimam la ultima noastra intalnire cu ocazia lansarii primei tablete E-Boda ca piata tabletelor din Romania se va tripla, de la 40.000 de unitati cat se consemnau in 2011. Ultimele date arata ca, la nivelul lunii martie, s-au vandut 8.000 de tablete, iar numarul de 120.000 de unitati despre care vorbeam, vandute la nivelul intregului an, va fi atins cu usurinta, daca nu chiar depasit", a declarat, joi, in conferinta de lansare a noii tablete, Alexandru Dragoiu, fondatorul E-Boda.

Noua tableta are un ecran capacitiv ce recunoaste pana la zece atingeri simultane.

Prin intermediul IPS Supreme pot fi explorate inovatiile sistemului de operare Android 4.0: meniu tridimensional, aplicatii widget, browser web cu multi-tab, comenzi vocale, interfata grafica atractiva si intuitiva.

Tableta are o memorie interna de 8 GB, completata cu alti 8 GB care vin pe un card microSD deja instalat. De asemenea, exista posibilitate adaugarii a 64 GB de memorie prin conectarea simultana atat a unui card de memorie microSD, cat si a unui stick de memorie USB.

In plus, E-Boda Impresspeed IPS Supreme X100 devine o adevarata consola de jocuri, dar si un veritabil mediaplayer 3D portabil, cu ajutorul procesorului grafic MALI 400.

Terminalul dispune de wireless astfel incat navigarea pe Internet, comunicarea si accesul la retelele de socializare sunt mult mai rapide. Totodata, tableta poate afisa toate paginile de Internet, inclusiv cele care folosesc tehnologii precum Flash sau HTMLS.

Impresspeed IPS Supreme cantareste 600 de grame, are o autonomie a bateriei de sase ore si poate fi cumparata din retelele de magazine specializate, dar si direct de pe site-ul E-Boda, la un pret recomandat de 999 lei.

Pana la ora actuala au fost pre-comandate 50 de unitati.

#tableta E Boda, #tableta E Boda IPS Android, #tableta Android 4 0 , #Gadgeturi IT