Cum ti se pare primul smartphone de la Vertu?

Sambata, 09 Februarie 2013, ora 00:00
2809 citiri
Cum ti se pare primul smartphone de la Vertu?

Vertu a lansat primul sau smartphone cu sistem Android. Noul model, Vertu Ti, are un sistem Android 4.0.4, microprocesor de 1,5 Ghz, Bluetooth de 4.0 si un display de 800 x 480.

Va fi disponibil in patru variante diferite care includ combinatii de titan cu piele, piele de aligator, amestec de aur cu alte metale.

Specialistii estimeaza va dispozitivul va costa intre 3.000 si 10.000 de euro, ceea ce l-ar face unul dintre cele mai scumpe telefoane cu un sistem Android de pe piata, scrie Luxuo.

Tocmai pretul este unul dintre motivele pentru omul de afaceri Marius Ghenea nu si-ar cumpara un telefon Vertu Ti. La acest argument se adauga si ecranul care este, din punctul sau de vedere, prea mic.

"Ca raspuns general, nu as cumpara acest telefon. Evident pretul mi se pare total in afara unui prag comercial acceptabil din perspectiva 'value for money', chiar daca pare sa fie unul dintre cele mai 'ieftine' Vertu-uri de pana acum - in caz ca 3.000 euro poate insemna ieftin pentru un telefon.

In al doilea rand, chiar daca este bazat pe ultima versiune de Android (ceea ce este in opinia mea un lucru bun), Android nu poate fi utilizat la potentialul sau real decat pe un ecran suficient de mare (peste 4-4.5inch) si cu rezolutie buna (VGA), ceea ce la form-factor-ul Vertu si la tehnologia folosita, pur si simplu nu este posibil.

Lasand la o parte gadget-ul Vertu, aceeasi problema reala o are si Blackberry, care continua sa ofere telefoane cu ecrane prea mici pentru potentialul de utilizare actual al unul smartphone", a declarat Marius Ghenea, pentru Business24

Compania si-a castigat pozitia pe piata datorita utilizarii, in fabricarea telefoanelor, a unor materiale scumpe precum fibra de carbon, titan, piele sau chiar aur, scrie Luxatic.

Tu ti-ai cumpara noul smartphone de la Vertu?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#model nou Vertu, #produs nou Vertu, #telefon nou Vertu, #lansare Vertu Ti, #lansare telefon Vertu Ti , #Gadgeturi IT