Cinema 3D Smart TV: Alege-ti propriul ecran de cinema

Sambata, 30 Iunie 2012, ora 00:00
2174 citiri
Cinema 3D Smart TV: Alege-ti propriul ecran de cinema

LG a lansat Cinema 3D Smart TV, cu ecran IPS si Nano Full LED, cea mai avansata tehnologie LED, si o rama de doar trei milimetri. Noul televizor vine sa iti ofere o experienta inedita de home cinema, cu imagini de cea mai inalta calitate si sunet sincronizat, spun oficialii LG.

Noua serie de televizoare LG Cinema 3D Smart TV iti ofera acum o interfata actualizata, ce iti permite accesul mult mai usor la continut si o multime de variante de customizare.

Televizoarele vin dotate cu ochelari Cinema 3D cu un nou design, mult mai usori, care functioneaza fara baterii, pentru o senzatie sporita de confort in timpul vizionarii.

In cazul in care iti place sa te joci, noul televizor vine cu solutia Dual Play. Cu ajutorul ochelarilor speciali Dual Play fiecare jucator va vedea o imagine diferita pe acelasi monitor, in loc de traditionalul ecran divizat.

Noua serie de televizoare are incorporata functia de conversie din 2D in 3D, iar telecomanda LG Magic Remote este construita pentru o navigare mai usoara si mai intuitiva. Telecomanda iti ofera acces instant la continutul dorit, fara sa mai fii nevoit sa tastezi fiecara litera prin meniuri, ca la telecomanda clasica.

In cazul in care obisnuiesti sa te relaxezi pe retelele sociale, noul televizor dispune de functia Social Center, specifica oricarui Smart TV, prin care poti pastra legatura cu prietenii prin intermediul retelelor sociale in timp ce te uiti la televizor. Prin functia Smart Share Plus vei putea accesa continutul stocat pe tableta sau gadgetul tau.

#LG Smart TV, #Cinema 3D Smart TV, #televizor inteligent cinema, #ecran cinema TV , #Gadgeturi IT