CES se apropie. Cele mai tari gadgeturi, in 2012

Duminica, 08 Ianuarie 2012, ora 09:39
2091 citiri
CES se apropie. Cele mai tari gadgeturi, in 2012
Consumer Electronics Show

Consumer Electronics Show(CES)va incepe saptamana viitoare la Las Vegas si este asteptat cu nerabdare de iubitorii de gadget-uri. Zvonurile legate de gadget-urile care vor fi lansate aici par sa promita ca show-ul se va ridica la nivelul asteptarilor.

Anul trecut, Centrul de Conventii din Las Vegas a fost vizitat de peste 140.000 de oameni, iar organizatorii se asteapta ca cifrele din 2012 sa fie cel putin la fel de bune.

Dupa cum se stie, CES este evenimentul care seteaza in fiecare an cele mai importante trenduri tehnologice si in care se lanseaza cele mai tari gadgeturi ale anului. Iata pe ce device-uri vor fi reflectoarele anul acesta, conform BusinessInsider.com.

Televizoare inteligente

Anul trecut, televizoarele 3D reprezentau o noutate. Acum acestea se regasesc in living-urile din toata lumea, asa ca, in 2012, este vremea televizoarelor din generatia Boxee, Roku si Apple TV sa fie vedete.

Zvonurile despre televizorul ce urmeaza sa fie lansat de Apple sunt din ce in ce mai fierbinti, asa ca restul industriei se grebeste sa tina pasul cu gigantul. Cu toate ca Apple nu va fi prezent la CES, televizorul ce-i poarta brandul va fi un subiect fierbinte de discutie.

Google TV nu a murit...inca

In plus fata de toate aceste televizoare inteligente, Google va incerca sa capteze atentia publicului cu inca o lansare grandioasa la CES-ul de anul acesta. Compania si-a luat ca parteneri pe Samsung, LG si Vizio, asa ca vom asista la lansarea de noi device-uri bazate pe ultima versiune a Google TV.

Android Ice Cream Sandwich pe telefoane si tablete

Stim deja ca Android Ice Cream Sandwich este cel mai bun sistem de operare scos de Google. Insa asteptam ca marii producatori de smartphone-uri si tablete sa lanseze device-uri ce ruleaza acest sistem. Cum cele aflate deja pe piata nu sunt compatibile cu noul Android, ne asteptam la cateva lansari spectaculoase la CES.

Cea mai subtire tableta din lume

Se zvoneste ca Toshiba va expune la CES cea mai recenta tentativa de tableta cu Android. Sa speram ca aceasta va fi mai buna decar harbul de anul trecut. De fapt, se spune ca tableta de la Toshiba va fi cea mai subtire din lume, avand o grosime de doar 7,7 mm, adica mai putin decat iPad 2. Punctul slab este ca tableta va rulat Honeycomb.

Samsung Galaxy Note

In ultima vreme, s-a facut foarte mult buzz pe tema noului Galaxy Note de la Samsung, hibridul de 5 inchi ce este atat smartphone cat si tableta. Cu toate ca deja au fost livrate 1 milion de unitati in toata lumea, acest gadget va fi printre atractiile de la CES.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Consumer Electronics Show, #lansare ces, #cele mai nou gadgeturi, #top gadgeturi, #televizoare inteligente, #google tv, #samsung galaxy note , #Gadgeturi IT