Cele mai vandute gadgeturi din lume

Joi, 05 Iulie 2012, ora 21:05
3206 citiri
Cele mai vandute gadgeturi din lume

Cele mai multe gadgeturi de succes au un impact initial mare, apoi sunt depasite de concurenta si deseori uitate. Exista insa si unele gadgeturi al caror succes a fost atat de mare, incat au lasat o amprenta asupra lumii tehnologice si chiar asupra culturii pentru mult timp.

Iata cele mai bine vandute gadgeturi electronice ale tuturor timpurilor, din lista celor mai vandute produse realizata de 247WallSt.

1. iPad

Lansat in urma cu doar 2 ani, iPad-ul a creat practic piata tabletelor, cu vanzari de 67 milioane de unitati la nivel mondial, in cele 3 versiuni lansate pana acum. Pentru a vinde acelasi numar de computere, Apple a muncit timp de 24 de ani.

Tableta a fost transformata peste noapte din produs de nisa in gadget popular datorita inspiratiei lui Steve Jobs. Impactul a fost major, iar tabletele Android nu au putut face fata Apple pana acum. Chiar daca Microsoft Surface va depasie In prezent, pana la 12% dintre cei care folosesc un iPad in segmentul business au renuntat la utilizarea unui PC la locul de munca.

Citeste mai multe despre Cele mai vandute gadgeturi din lume pe Hit.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vanzari gadgeturi, #top gadget, #gadgeturi IT , #Gadgeturi IT