Cele mai tari jocuri pentru iPhone 4S

Miercuri, 26 Octombrie 2011, ora 08:12
6974 citiri
Cele mai tari jocuri pentru iPhone 4S

Noul iPhone 4S cu procesorul sau dual-core A5 si cu performanta sa grafica permit e downloadarea si instalarea unei unei game largi de aplicatii.

Odata cu lansarea smartphone-ului iPhone 4S au fost lansate si jocuri construite exclusiv pentru acest telefon, care exploateaza puterea mare de procesare a aparatului.

Vezi care sunt cele cinci jocuri pe care nu trebuie sa ratezi sa le incarci pe noul Smartphone iPhone 4S, potrivit unui top propus de Business Insider:

5.Boost 2 - un joc cu care sa te lauzi prietenilor

Sursa:toucharcade.com

Boost 2 este unul din cele mai palpitante jocuri pe mobil. In cadrul jocului, vei zbura printr-un tunel, incercand sa eviti piloni, blocuri si alte pericole, iar daca vei zbura deasupra unor placute de impuls, vei putea continua cursa incredibil de repede, impingand iPhone la limita.

Pretul aplicatiei este de 0,99 dolari.

4.Dead Space - jocul iti ofera posibilitatea sa supravietuiesti, intr-o lume de groaza

Sursa:1337squad.com

Dead Space este un joc de supravietuire, de tip thriller, care arata uimitor pe iPhone, are modalitati ingenioase de supravietuire si beneficiaza de continut diferit de cele ale jocurilor de consola.

Pretul aplicatiei este de 6,99 dolari.

3.Shadowgun - cel mai cool joc cu foc de arme

sursa:eurodroid.com

Shadowgun e un joc de actiune minunat, despre care toate lumea vorbeste. Nu este multiplayer, insa grafica si sunetul sunt extraordinare.

Pretul aplicatiei este de 4,99 dolari.

2.Real Racing 2 - cel mai bun joc de curse de pe iPhone

Surs:newsexpress.ro

Real Racing 2 este urmarea celui mai bine vandut joc iPhone, Real Racing. Cu o grafica extrem de realista, tone de masini si modelarea daunelor suferite de masini in timpul cursei, Real Racing 2 este cel mai bun joc de curse pe care l-ar fi putut avea iPhone.

Pretul aplicatiei este de 2,99 dolari.

1.Infinity Blade - de departe cel mai bun joc iPhone pe care il poti cumpara.

sursa:eurodroid.com

Infinity Blade este un joc de lupta slow-motion. Este distractiv, dispune de un sistem de lupta in intregime unic si ar putea deveni un pionier in crearea unui nou gen de jocuri de duel.

Pretul aplicatiei este de 5,99 dolari.

#aplicatii iPhone 4S, #jocuri iPhone 4S, #jocuri smartphone, #Infinity Blade , #Gadgeturi IT