Cele mai tari gadgeturi high-tech din filme celebre

Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 18:40
3582 citiri
Cele mai tari gadgeturi high-tech din filme celebre

Filmele SF sunt adesea o sursa de inspiratie pentru producatorii de tehnologii noi, dar nu toate gadgeturile prezentate pe ecran ajung vreodata realitate. Lasandu-l la o parte pe Inspector Gadget, un adevarat briceag elvetian al gadgeturilor high-tech, iata 10 gadgeturi high-tech din filme celebre, prezentate de Mashable.

1. Aparatul de amnezie din "Men in Black"

In afara de faptul ca are un design excelent, aparatul de amnezie din "Men in Black" este un concept la care cu totii ne-am gandit cel putin o data. Cu el pot fi rectificate cele mai grave gafe sociale si pot fi pastrate secretele importante.

2. Skateboardul zburator din "Back to the Future 2"

Chiar si cei care nu s-au urcat niciodata pe un skateboard recunosc ca skateboardul zburator din "Back to the Future 2" (hoverboard) este un gadget pe care ar vrea sa-l incerce in viitor.

3. Telecomanda din "Click"

Cu o telecomanda care permite controlul vietii prin aceleasi optiuni ca si controlul unui film, totul ar fi mai simplu. Adam Sandler a inventat gadgetul fantastic in "Click", care permite trecerea prin momente plictisitoare sau neplacute cu "Fast Forward" si "Rewind" oricand la cele mai frumoase momente.

Citeste mai multe despre Cele mai tari gadgeturi high-tech din filme celebre pe Hit.ro.

#gadget filme, #gadget sf, #cele mai tari gadgeturi , #Gadgeturi IT