Cele mai rapide unitati de stocare, prezente si pe piata din Romania

Marti, 05 Februarie 2013, ora 15:24
1273 citiri
Cele mai rapide unitati de stocare, prezente si pe piata din Romania

Kingston Digital Europe Ltd. lanseaza in Romania cele mai rapide unitati de stocare care ofera un spatiu de stocare de pana la 1TB, la pretul de aproximativ 1.000 de euro.

Stickurile sunt numite SB 3.0 DataTraveler Ultimate 3.0 Generation 3 si DataTraveler HyperX Predator 3.0, primul fiind cel mai ieftin, la pret de aproximativ 330 de lei.

DataTraveler HyperX Predator va fi disponibil cu preturi incepand de la 4.400 lei si dispune de cea mai mare capacitate de stocare a unui stick USB 3.0, cu spatiu de pana la 1TB,.

"Standardul USB 3.0 a avut un impact semnificativ la nivelul pietei prin extinderea capacitatilor de dezvoltare ale modulelor de stocare mobile, care acum sunt mai rapide si ofera spatiu de stocare mai mare. De exemplu, un utilizator poate acum sa isi pastreze tot continutul digital pe care il foloseste - filme, fotografii, muzica, fisiere, jocuri - pe noul DataTraveler HyperX Predator 3.0 pentru ca au la dispozitie un spatiu de pana la 1TB," a declarat Gabriel Gidea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru Romania si Bulgaria.

"Ne asteptam ca, intr-un interval de doi ani, modulele USB 3.0 sa inlocuiasca complet standardul 2.0 pe piata."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#stick cea mai mare capacitate, #stick Kingston, #pret stick Kingston , #Gadgeturi IT