Cea mai buna afacere pentru oamenii de afaceri

Sambata, 05 Noiembrie 2011, ora 00:00
1885 citiri
Cea mai buna afacere pentru oamenii de afaceri
Fujitsu Stylistic Q550

Mediul de business este tot mai pasionat de iPad-uri. Pentru angajatii de pe Wall Street, tableta de la Appple a devenit principala unealta de lucru, inlocuind laptopurile si smartphone-urile.

Daca incercam sa iesim din aceasta stare de fascinatie, ne dam seama ca iPad-urile nu sunt, de fapt, cele mai bune gadget-uri cand vine vorba de creare de continut, relateaza Howtospendit.com.

IPad-ul si sutele de tablete inrudite, cele care ruleaza Android si BlackBerry PlayBook, sunt fantastice pentru cei care doar consuma content, insa trebuie sa te dai peste cap pentru a realiza documente, a le trimite sau a le posta pe internet.

Cei care se considera mai degraba creatori decat consumatori de continut vor gasi de gura de oxigen intr-o tableta de 10 inchi cu Windows 7 Professional.

Este vorba despre Fujitsu Stylistic Q550, un gadget ce se descurca foarte bine cu documentele Microsoft Office, tocmai datorita sistemului de operare.

Pretul acestei tablete este cuprins intre 850 si 970 de euro. Comparativ, un iPad costa intre 550 si 699 de euro.

Sa treci de la iPad la tableta de la Fujitsu este ca si cum ai pasi dintr-o masina sport italiana intr-un Land Rover complet echipat.

Device-ul este solid, puternic, chiar "grasut", am putea spune.

Nu-i lipseste nici componenta de distractie, ruland foarte bine filme si muzica si avand incorporate si cateva jocuri interesante.

Un om de afaceri se va indragosti instant de aceasta tableta. Insa, daca vreti sa va faceti un dusman pe viata, daruiti-i-o unui adolescent in locul unui iPad.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tableta ipad, #tableta android, #tableta blackerry, #tableta fujitsu , #Gadgeturi IT