Ce surprize pregateste Microsoft pentru 2012

Vineri, 30 Decembrie 2011, ora 08:05
2152 citiri
Ce surprize pregateste Microsoft pentru 2012

Microsoft si partenerii sai, HTC si Samsung, pregatesc pentru inceputul lui 2012 doua telefoane Windows Phone LTE. HTC Radiant si Samsung Mandel vor functiona pe baza unei versiuni actualizate a sistemului Mango, si nu pe platforma Tango, asa cum era de asteptat.

Dispozitivele ar putea fi lansate in aceeasi perioada cu Nokia LTE Windows Phone, insa in mod sigur nu vor fi gata de prezentare pana la Consumer Electronics Show 2012. Cel mai probabil ele ar putea debuta la Mobile World Congress, in luna februarie, potrivit unor surse apropiate situatiei, citate de The Verge.

Telefonul HTC va purta numele Radiant, nume de cod care a mai intrat in atentia presei de specialitate si pana acum. Specialistii credeau ca acest telefon va functiona pe baza sistemului de operare Windows Phone Tango, insa s-ar putea sa se fi inselat.

Singurul lucru cunoscut despre acest dispozitiv este faptul ca suporta 4G LTE.

Despre Samsung Mandel se stiu, de asemenea, foarte putine lucruri, deocamdata. Unul dintre ele este ca va avea un ecram mai mare de 4,3 inci, potrivit SlashGear.

Sistemul de operare Tango si actualizarile sale raman si ele un mister, scrie TechCrunch.

Specialistii apreciaza, insa faptul ca Windows Phone prinde din urma Android, la capitolul suport LTE. IAr daca lucrurile functioneaza asa cum ne-am astepta, iOS ar putea fi ultimul sistem de operare care intra in cursa LTE.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Microsoft lansari 2012, #HTC Radiant, #Samsung Mandel, #Mango Windows Phone , #Gadgeturi IT