Brain Machine: Ai apela la un gadget care sa te scape de stres?

Sambata, 15 Martie 2014, ora 00:00
2374 citiri
Brain Machine: Ai apela la un gadget care sa te scape de stres?

Creierul este un organ complex, care are nevoie de stimulare, dar si de relaxare. Creierul este cel care regleaza nivelul de stres din organism, el este cel de care se leaga dependentele si viciile, dar si cel care poate tine in frau toate aceste lucruri.

Business24 iti propune aparatul Mind Sinergy, in acest weekend, un aparat tip Brain Machine care modeleaza undele cerebrale prin stimuli sonori si vizuali.

Producatorii gadgetului iti promit ca in una sau doua sedinte zilnic, la ore fixe, timp de 21 de zile sunt suficiente pentru a pastra vigilenta mintii, pentru a reduce stresul si a relaxa profund organismul. In plus aparatul este recunoscut pentru capacitatile sale de a mari coeficientul de inteligenta, de a accelera procesul de invatare, a combate viciile si, nu in ultimul rand, pentru rolul de a te pregati mental pentru performante inalte.

Aparatul include o pereche de casti, o pereche de ochelari speciali, si o telecomanda conectata la restul elementelor, din care poti regla diverse niveluri de intensitate ale stimulilor sonori si vizuali.

Desigur, pana a intra pe piata, gadgetul a trecut prin ochii critici ai numerosi psihologi, educatori, neurologi, antrenori sportivi, psihoterapeuti si clinicieni din intreaga lume.

Brain machine creste vigilenta mintii

Ai simtit vreodata efectul pe care o ora la sala de fitness il are asupra muschilor tai? In acelasi sens ar trebui sa privesti si acest aparat. Eventual, il poti compara cu aparatura de electrostimulare activa pentru corp.

Si creierul are nevoie de astfel de antrenamente, pentru a nu-si pierde vigilenta.

Cum scapi de stres?

Folosirea regulata a unui astfel de aparat are ca rezultat reducerea secretiei de neurotransmitatori corelati cu stresul, spun specialistii. Aceasta scadere rezulta intr-o detensionare a muschilor, o reglare a tensiunii arteriale, o incetinire a ritmului cardiac si, implicit, intr-o calmare a mintii.

Mareste coeficientul de inteligenta

Studii recente au aratat ca in urma folosirii unui dispozitiv de stimulare cerebrala persoanele care manifestau dificultati de invatare au inregistrat o crestere a IQ-ului cu peste 20 de puncte si unii dintre ei chiar cu peste 30 de puncte. De asemenea, aceasta crestere a coeficientului de inteligenta s-a observat si in cazul unor oameni perfect sanatosi.

Desigur, un alt efect este accelerarea procesului de invatare

Brain machine imbunatateste atat memoria de scurta durata, cat si pe cea de lunga durata, spun studiile, ceea ce ar putea avea implicatii profunde pentru intregul organism.

Cum se obtin performantele inalte?

Cel mai adesea ai cele mai bune rezultate in momentul in care intri intr-un flux favorabil, si tot corpul tau lucreaza pentru aceste rezultate. Acest aparat iti induce acest flux si te obisnuieste sa il accesezi si in alte situatii, nu doar cu castile pe urechi si ochelarii pe ochi.

Combate dependentele si viciile

Tot studiile au demonstrat ca printre efecte se numara si indepartarea dependentelor. Iata inca o varianta in care te poti lasa de fumat!

Daca te-ai convins cat de eficient poate fi acest aparat si pentru tine, trebuie sa stii ca poti comanda si tu Brain Machine - Mind Sinergy pentru 1.202 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Brain Machine, #gadget care te scapa de stres, #cum scapi de stres , #Gadgeturi IT