B&O Playmaker: Muzica din telefon, in toata casa

Sambata, 03 Noiembrie 2012, ora 00:00
2337 citiri
B&O Playmaker: Muzica din telefon, in toata casa
Foto: Bang&Olufsen

Asculta muzica preferata, fara fir, direct de pe telefonul mobil, printr-o noua boxa inteligenta de la Bang&Olufsen: Playmaker.

B&O face inca un pas in cucerirea erei wireless, iar tu nu trebuie sa ramai in urma. Playmaker este compatibila cu aproape orice smartphone, tableta, PC, Mac sau media server - adica este compatibila cu tine.

Te conectezi automat, apesi "play" pe ecranul gadgetului folosit, iar boxa B&O incepe imediat sa redea melodia pe care o rulezi.

Posibil ca nimeni sa nu stie de unde vine muzica, pentru ca boxa Playmaker este atat de mica si are un design atat de simplu incat s-ar putea sa n-o vezi.

Desi este o boxa mica, subtire si foarte discreta, producatorii sustin ca ofera o calitate a sunetului de invidiat si se poate lupta in decibeli cu o multime de alte produse mai mari si mai grele.

Daca vrei sa asculti muzica oriunde in casa, iti poti lua mai multe boxe Playmaker. Evident, le poti sincroniza, daca vrei sa le folosesti simultan, ori le poti folosi pe fiecare separat.

Astfel, in loc sa-ti iei un set de boxe doar pentru living, de exemplu, poti lua mai multe boxe Playmaker, cate una pentru fiecare camera sau pentru fiecare membru al familiei. Deci, fiecare cu boxa lui, controlata de pe telefonul personal.

Marele avantaj al acestei boxe discrete si elegante este ca o poti aseza intr-un loc mai greu accesibil din casa, cum ar fi un raft sau o polita aflata foarte sus, fara sa mai umbli la ea vreodata, din moment ce absolut toate comenzile le primeste prin wireless.

Mai mult, Playmaker se poate conecta la orice set de boxe B&O, astfel incat le vei putea controla si pe ele tot wireless, prin intermediul acestui nou difuzor inteligent.

Playmaker se gaseste deja in magazinele B&O din intreaga lume si costa in jur de 330 de euro. Ce mai astepti?

#boxe wirelss, #boxe Bang Olufsen, #boxe Playmaker , #Gadgeturi IT