Bang & Olufsen a lansat BeoLab14: Asculta muzica la un alt nivel

Sambata, 25 Mai 2013, ora 00:00
3336 citiri
Bang & Olufsen a lansat BeoLab14: Asculta muzica la un alt nivel
Foto: Luxurylaunches

Cele mai noi sisteme audio tind sa ocupe tot mai putin spatiu in incapere, iti permit sa le schimbi culoarea si nici nu emit "pretentii" privind restul dispozitivelor din casa, cand vine vorba de "a face echipa" pentru sunete de cea mai inalta calitate la un film sau o petrecere.

Business24 iti recomanda BeoLab14, cel mai nou sistem audio "surround" de la Bang & Olufsen, care promite sa ofere o combinatie perfecta intre design si performanta. Vei fi surprins de calitatea sunetului pe care o suprafata atat mica o poate oferi, scrie Luxurylaunches.

Speakerele satelit sunt, de fapt, niste cercuri din aluminiu acoperite cu un material ce se poate schimba si poate fi inlocuit cu alte materiale, in diferite culori. Acest lucru iti permite sa asortezi acest sistem audio cu orice culoare din designul interior al casei tale.

Foto: Luxurylaunches

Subwoofer-ul contine amplificatoare separate pentru fiecare boxa din sistem, iar designul noului sistem audio iti permite sa il aranjezi cum vrei tu, in orice colt al camerei, pe rafturi sau chiar pe tavan, daca vrei.

Foto: Luxurylaunches

In plus, nu trebuie sa iti cumperi si un televizor Bang & Olufsen pentru a-l conecta la BeoLab14. Este un sistem universal care se adapteaza la orice televizor sau la orice sistem audio-video, contribuind la o experienta de "cinema" prin excelenta.

Foto: Luxurylaunches

"Sistemul BeoLab 14 se afla in magazinul Bang & Olufsen Romania inca de la lansarea internationala. Pretul este de 4200 eur cu tva", a declarat Tiberiu Argint, reprezentant Bang & Olufsen Romania pentru Business24.

Foto: Luxurylaunches

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sistem audio Bang Olufsen BeoLab 14, #pret BeoLab14 , #Gadgeturi IT