Atac la GoPro: Ion Air Pro, camera video pentru expeditiile montane

Miercuri, 23 Mai 2012, ora 08:32
4743 citiri
Atac la GoPro: Ion Air Pro, camera video pentru expeditiile montane

Un nou producator a intrat pe piata camerelor video pentru actiune si s-ar putea sa detroneze liderul, GoPro, care are un succes imens cu Hero2.

Ion Worldwide a lansat camera video Ion Air Pro, o camera pentru dependentii de adrenalina, care este mai usoara decat GoPro Hero 2, este rezistenta la apa si nu are nevoie de o carcasa externa, potrivit Venture Beat.

Mai mult, continutul rezultat in urma filmarii cu aceasta camera video poate fi descarcat prin Wi-Fi. Ion Air Pro poate chiar realiza o transmisie live catre alti utilizatori de camere Ion Air.

Camera a fost proiectata de catre Giovanni Tomaselli, un veteran din aceasta industrie, cu peste 20 de ani de experienta in domeniul camerelor video adresate consumatorilor obisnuiti.

Dupa ce a ajutat alte companii sa lanseze camere in ultimii ani, Giovanni Tomaselli a trecut in tabara producatorilor pentru simplul motiv, spune el, ca poate produce ceva mai bun decat concurenta.

Ion Air Pro poate fi imbunatatita cu "Podz", un accesoriu circular care poate prelungi viata bateriei si are un microfon mai bun. Cu aceasta functionalitate, modulara, camerei Ion ii pot fi adaugate si alte accesorii.

Camera vine in trei variante: pentru 230 de dolari, modelul simplu, pentru 290 de dolari Ion Air Pro Plus, care vine cu dispozitiv de montare pe bicicleta si pe casca. Ultima varianta, Ion Air Pro Wi-fi, care include si Wi-Fi Podz, poate sincroniza continutul media la 3 megabiti pe secunda.

Ion Air are si alte avantaje fata de GoPro, in afara de faptul ca este mai usoara: poate fi folosita la peste 9 metri sub apa, fara sa i se adauge vreo carcasa speciala pentru acest lucru. Camera are inclusiv un microfon rezistent la apa, care poate fi rotit in diferite directii.

Iata un scurt film, produs cu Ion Air Pro:

#camera video actiune, #Ion Air Pro camera video, #GoPro camera video , #Gadgeturi IT