AKG N90Q, o pereche de casti audio inspirate de Quincy Jones

Sambata, 14 Mai 2016, ora 00:00
2485 citiri
AKG N90Q, o pereche de casti audio inspirate de Quincy Jones
Foto: AKG

Piele, aluminiu, cinci tehnologii patentate special pentru aceasta pereche de casti audio si calitati full HD in redarea sunetului sunt atuurile pe care mizeaza AKG in prezentarea castilor N90Q.

Modelul elegantului accesoriu a fost inspirat de compozitorul si cantaretul american Quincy Jones, iar producatorii castilor mizeaza pe un succes nebun al acestora, anunta Lux Expose.

O pereche de casti AKG N90Q costa nu mai putin de 1.500 de dolari, dar tehnologia introdusa in sistem nu te va face sa regreti niciun cent.

Autocalibrarea data de tehnologia True Note si eliminarea zgomotului de fond, dar si cele doua cupe ale castilor redau un sunet perfect echilibrat si de o calitate ireprosabila, facand din gadgetul audio un accesoriu de care nu te vei putea lipsi.

De altfel, tehnologia de constructie a cupelor castilor presupune straturi de densitate diferita, fapt care reduce reflectia sunetului din interiorul camerei acustice, iar potentiometrele adaugate fiecarei cupe te lasa sa reglezi cu usurinta nivelul sunetelor.

Castile se conecteaza la computer sau la dispozitivele Android prin intermediu mufelor USB, redand la aceeasi calitate sunetele inregistrate fara a mai fi nevoie de o conversie digital/analog/digital.

Toate calitatile tehnice ale accesoriului sunt completate de un design elegant, in care pielea fina, de culoare neagra, si aluminiul sunt perfect completate de marginile si modelele suflate in aur de designerii firmei britanice.

Intregul set este livrat intr-o cutie in care vei gasi o husa speciala de calatorie, o baterie externa, un adaptor pentru alte dispozitive, cabluri USB si un microfon pentru cazul in care vrei sa vorbesti la smartphone.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#gadget audio, #casti AKG N90Q, #accesoriu smartphone , #Gadgeturi IT