Tastatura lavabila, o investitie utila si inteligenta

Sambata, 25 August 2012, ora 00:00
2530 citiri
Tastatura lavabila, o investitie utila si inteligenta

Tastatura rezistenta la apa ar putea fi o achizitie inteligenta, daca iti doresti mereu curatenie, fara praf printre taste, sau, pur si simplu, ti se intampla prea des sa versi cafeaua pe tastatura.

Daca te confrunti cu toate aceste probleme, Business24 iti recomanda tastatura Logitech Washable Keyboard K310.

Tastele sale sunt imprimate cu laser si vopsite cu o tehnologie speciala, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji ca literele se vor sterge de-a lungul timpului.

Tastatura are un design familiar si un profil subtire si atragator. Poate fi spalata cu mana, poate fi scufundata in apa, cu atentie sa nu uzi, totusi, cablul USB. Totul este posibil datorita gaurilor pentru scurgere de pe spatele ei, ce permit uscarea rapida.

Potrivit specificatiilor producatorului, tastele pot rezista pana la cinci milioane de apasari.

Tastatura dispune de taste F si un number pad si este compatibila cu Windows XP, Windows Vista si Windows 7. Avand la dispozitie 12 taste de interes, poati accesa cele mai populare aplicatii printr-o singura apasare: Internet, e-mail, jocuri, volumul si multe altele.

Tastatura nu necesita o instalare aditionala, trebuie doar conectata la calculator si va functiona instantaneu.

Logitech Washable Keyboard K310 va fi disponibila in Europa incepand cu luna octombrie la un pret recomandat de 29,99 euro.

#Logitech tastatura lavabila, #tastatura computer apa, #curatare tastatura computer , #Gadget PC