Tableta Galaxy Tab 2 de 10 inci, mai inceata decat predecesoarea

Luni, 14 Mai 2012, ora 15:25
2752 citiri
Tableta Galaxy Tab 2 de 10 inci, mai inceata decat predecesoarea

Noua tableta a Samsung, Galaxy Tab 2, cu ecran de 10,1 inci, a ajuns in magazine si are numeroase functii care o deosebesc de predecesoarea Galaxy Tab, lansata in urma cu aproape un an.

Galaxy Tab 2 nu este neaparat mai buna decat prima, testele aratand ca merge mai incet decat originalul. Spre exemplu, Tab 2 are nevoie de 44 de secunde ca sa porneasca, fata de 36 de secunde de cate avea nevoie prima tableta Galaxy a Samsung, scrie PC World.

Ambele tablete functioneaza cu un procesor dual-core de 1GHz si au 1GB de RAM. Tab 2 are insa un procesor Texas Instruments OMAP 4430, in locul Nvidia Tegra 2. Performanta gadget-ului pare a fi insa afectata de versiunea de Android si nu de componentele hardware, Asus Transformer Pad TF3000 inregistrand performante similare in ceea ce priveste timpii de pornire.

Ce e clar insa, scrie PCWorld.com, este ca noul Galaxy Tab 2 nu este nici pe aproape la fel de performant ca Asus Transformer Prime TF201, liderul de piata al momentului.

Acest model de a doua generatie, la fel ca si versiunea cu ecran de 7 inci, Tab 2 7.0, lasa impresia ca Samsung a reinventat linia Tab pentru a acoperi un segment de piata umplut de tablete cu pret mediu. Din pacate insa, si performanta acestora a avut de pierdut.

Aici, Samsung vor avea de pierdut, pentru ca la aproximativ 400 de dolari, tableta Tab 2 10.1 concureaza cu iPad 2 de la Apple, Iconia Tab A200 de la Acer si Transformer Pad TF300 de la Asus.

#tableta Galaxy Tab 2, #Galaxy Tab 2 comparatie Galaxy Tab , #Gadget PC