Gadgetul audio perfect: Zemi Aria, boxe wireless cu design de lux. Nu-ti doresti un set?

Sambata, 16 Aprilie 2016, ora 00:00
3050 citiri
Gadgetul audio perfect: Zemi Aria, boxe wireless cu design de lux. Nu-ti doresti un set?
Foto: Zemi Aria

Doi designeri de top, Francesco Pellisari si Ron Arad, si-au dat mana pentru a crea un gadget audio cu aspect super-atractiv. Boxele wireless Zemi Aria create de cei doi artisti au un aspect elegant si calitati tehnice care iti asigura o ambianta sonora de efect.

Boxele Zemi Aria se remarca ca o combinatie perfecta intre forma si sunet de calitate si se potrivesc perfect intr-o locuinta cu stil, remarca Extravaganzi.

Sunetul de exceptie redat de Zemi Aria si farmecul designului italian fac din boxele wireless nu doar un gadget de o calitate incontestabila, ci si un obiect decorativ pentru locuinta ta.

Avand optiuni intuitive pentru playback si capacitatea de a se conecta prin bluetooth la alte dispozitive smart din casa ta - telefon, tableta sau laptop -, boxele Zemi Aria sunt gadgetul potrivit pentru a asigura o ambianta sonora de efect in casa, indiferent de ocazie.

Pe un sistem Apple AirPlay, de exemplu, poti pune pana la 4 boxe multi-room, difuzand muzica preferata in toate colturile casei, ba chiar si in afara ei.

Boxele Zemi Aria se pot conecta si la un CD player sau un clasic pickup, iar calitatea sunetului redat va fi in aceiasi parametri ireprosabili, de 105 decibeli cu difuzare multidirectionala.

Elegantele boxe wireless sunt realizate in nuante de alb sau de negru, iar pretul lor este de 1.000 de dolari.

#boxe wireless, #boxe Zemi Aria, #gadget audio, #sistem audio Zemi Aria , #Gadget PC