Gadget-uri pentru bogatii lumii

Marti, 03 Aprilie 2012, ora 18:38
3503 citiri
Gadget-uri pentru bogatii lumii

Bogatii lumii sunt primii care incearca cele mai noi tehnologii, dar si cele mai scumpe. Buzunarele largi le permit sa investeasca in tot felul de creatii, mai ales cand pretul nu inseamna nimic.

Iata cateva dintre cele mai scumpe gadget-uri create special pentru oamenii de afaceri, conform CNBC.

Samsung SUR40 - 8.400 dolari

Ecranele capacitive mari sunt inca in stagiul incipient de proiectare si atrag, inevitabil, grupuri mari de oameni la fiecare editie a targurilor tehnologice.

Ecranul Samsung de 40 inci este un LCD high definition care recunoaste si distinge intre degente, palme sau alte obiecte amplasate pe ecran.

Sumbarin personal - 2 milioane dolari

Imediat ce regizorul Titanicului, James Cameron, a calatorit pana in cel mai adanc punct al Oceanului in luna martie, comenzile pentru submarine personale au explodat.

Retailerul de lux Hammacher Schlemmer are deja in stoc un submarin pentru un singur pasager de aproape 3 tone care poate cobora pana la 300 metri adancime. 3

Hasselblad H4D-60 - 42.000 dolari

Cei 60 de megapixeli permit camerei de fotografiat Hasselblad o rezolutie foarte mare, ceea ce transforma device-ul in unealta preferata a fotografilor profesionisti. Partea negativa a rezolutiei mari este ca pe un card de memorie standard, de 4GB, nu incap decat 50 de fotografii.

Vertu - 10.700 dolari

Telefoanele Vertu, create de subdivizia Nokia, ajung pana la preturi de 300.000 dolari pentru versiunile incrustate cu diamante si rubine. Intreaga gama vine impreuna cu un serviciu special de asistenta care acopera o gama larga de servicii, de la cumpararea de bilete de avion pana la bilete exclusiviste la concerte ori meciuri.

Laptop Luvaglio - 1 milion dolari

Laptopul este "plin" de cele mai noi componente si este disponibil din lemn, fier sau orice alt metal. In plus, nu poate fi deschis decat prin introducerea unui diamant intr-o forma unica intr-un lacas special.

Casti Ultrasone Editia 10 - 2.800 dolari

Castile au devenit un simbol al statutului in ultimii ani. Editia a zecea a castilor Ultrasone contine doar 2010 perechi create special pentru a atrage atentia.

Pe langa o calitate ridicata a sunetului, cei din jurul vostru pot observa aspectul special al acestora, cu model special asemanator dungilor unei zebre si acoperite cu piele de oaie.

#gadgeturi scumpe, #gadgeturi pentru bogati , #Gadget PC