Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cele mai bune video playere HTML 5

Cele mai bune video playere HTML 5


Optiunea video devine tot mai populara in limbajul de programare HTML5, datorita optiunii "embed" fara Flash si compatibilitatii cu cele mai populare browsere:

Firefox, Safari, Chrome si Opera. TechnoTab prezinta cele mai bune video playere HTML5, care pot fi folosite pentru continut video atat pentru browserele desktop cat si pentru variantele mobile.

1) MooPlay

Cu optiuni de control JavaScript integrate elementului video HTML5, MooPlay ofera multiple optiuni de customizare si este printre cele mai versatile video playere HTML5.

2) Viddler

Avantajul Viddler in fata altor video playere HTML5 este serviciul excelent de relatii cu clientii, dar calitatea video si integrarea usoara sunt alte atuuri importante.

3) Longtailvideo

Responsabil pentru JW Player, care integreaza video Flash si HTML5, Longtailvideo este unul dintre playerele video cu tot mai multe skin-uri si plug-in-uri utile si interactiuni JavaScript.

4) Vimeo

Unul dintre cele mai renumite site-uri de continut video, Vimeo, ofera calitate mai mare decat alte servicii video si utilizatorii Vimeo Plus pot incarca fisiere video de pana la 5 GB.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1697 ori