Cele mai bune tastaturi de gaming

Miercuri, 02 Mai 2012, ora 21:45
4711 citiri
Cele mai bune tastaturi de gaming

Tastatura de gaming, cu un timp de reactie cat mai scurt si cu suport pentru cat mai multe taste apasate in acelasi timp, este unul dintre cele mai importante periferice pentru gameri. Iata un top 5 cele mai bune tastaturi de gaming, potrivit Tech2.

Eficacitatea unei tastaturi de gaming se bazeaza in primul rand pe tipul de taste folosite, ce variaza de la Cherry MX Black, cele mai bune taste de gaming (fara feedback tactil) la Cherry MX Blue, cele mai bune pentru scris. Variantele intermediare sunt Cherry MX Red, excelente pentru gaming, si Cherry MX Brown, cele mai echilibrate pentru functionalitate buna si la gaming si la scris.

1. Razer BlackWidow Ultimate

Tastura de gaming Razer este una dintre cele mai apreciate, chiar daca foloseste taste de tip Cherry MX Blue. Tastele sunt luminate din spate cu LED-uri ce pot fi setate la 5 nivele diferite de luminozitate.

Razer BlackWidow Ultimate include si optiuni de control multimedia si pune la dispozitia utilizatorului 10 profile pentru comenzi speciale ale tastelor. Cei care apreciaza tastatura, dar ar prefera sa o cumpere cu taste Cherry MX Black au la dispozitie doua editii speciale Razer BlackWidow: Ninja si Dragon Age II.

2. Corsair Vengeance K60

Cu taste Cherry MX Red, tastatura de gaming Corsair include si un set de taste rosii suplimentare, ce pot inlocui pe tastatura tastele negre 1-6 si W, S, A si D.

Chiar daca se conecteaza prin USB, tastatura include un numar impresionant de 20 de taste ce pot fi apasate simultan cu succes, fata de traditionalul numar de 6. Finisajul excelent cu aluminiu este un alt atu al acestei tastaturi recomandate pentru gameri.

Citeste mai multe despre Cele mai bune tastaturi de gaming pe Hit.ro

#tastatura jocuri, #tastatura gaming, #top tastaturi , #Gadget PC