Cadourile perfecte pentru pasionatii de gadgeturi

Vineri, 09 Decembrie 2011, ora 13:07
2383 citiri
Cadourile perfecte pentru pasionatii de gadgeturi

Pasionatii de gadgeturi au cu siguranta o intreaga lista cu potentiale cadouri pe care ar dori sa le primeasca de Craciuna. Astfel, am alcatuit o lista cu cadourile perfecte pentru pritenii vostri.

eBook Kindle Touch Wi-fi

Cel mai nou e-reader creat de Amazon a ajuns si pe piata romaneasca si poate fi cumparat pentru aproape 600 de lei. Este cadoul perfect pentru cei care sunt pasionati de carti, dar care doresc sa scape de kilogramele pe care sunt nevoiti sa le care in genti, in favoarea acestui mic gadget.

Nintendo 3DS

Consolele Nintendo 3DS sunt perfecte pentru cei care doresc sa se poate juca in orice loc. Pasionatii de gadgeturi vor fi fericiti ca se vor putea relaxa si atunci cand stau la coada in magazin, incercand, la randul lor, sa va cumpere cadouri.

Pretul unui astfel de cadou este in jurul sumei de 800 lei.

Logitech K750

Ce ar putea vrea un iubitor de gadgeturi mai mult decat o tastatura wireless care sa nu aiba nevoie de baterii? Logitech K750 se incarca singura de la lumina ambientala si promite autonomie totala.

Pretul tastaturii este de aproximativ 350 lei in magazinele romanesti.

iPad 2

Tableta vedeta a celor de la Apple a facut furori pe toate pietele pe care a intrat, depasind in vanzari toti ceilalti producatori de gadgeturi asemanatoare. In Romania, un iPad 2 se comercializeaza pentru un pret care porneste de la 2.000 de lei si poate atinge 3.100 lei pentru versiunile de 32 GB si 3G.

#gadgeturi, #cadouri Craciun gadget , #Gadget PC