Gadgeturi care nu ar trebui sa lipseasca din bagajul tau de vacanta

Sambata, 30 Iulie 2016, ora 00:07
4017 citiri
Gadgeturi care nu ar trebui sa lipseasca din bagajul tau de vacanta
Foto: Royal Carribean

Alcatuirea bagajului de calatorie este de multe ori un chin si nu o data descoperi ca ai uitat acasa un element esential pentru a-ti salva amintirile din concediu.

O vacanta buna este cea in care gadgeturile portabile sunt la indemana ta tot timpul, iar in multe cazuri se completeaza unul pe celalalt, dupa cum explica specialistii ABC Data Romania. Iata care sunt gadgeturile ce nu ar trebui sa lipseasca din bagajul de vacanta.

1. Camere salvatoare

Ai ales sa pleci in vacanta cu masina, dar ar trebui sa te gandesti bine si la siguranta ta si a automobilului, iar camerele portabile se dovedesc a avea un rol essential in multe momente la volan.

RECO Smart Car and Portable Cam este un adevarat jurnal video de calatorie prin intermediul caruia poti pastra imaginea unor itinerarii pitoresti sau poti impartasi cu prietenii detalii despre drumul parcurs.

Imaginile foarte clare, datorita senzorului si lentilelor marca Sony, si aplicatia Asus Reco, prin care utilizatorul poate vedea, descarca si distribui in timp real imaginile, fac din acest produs unul crucial in multe momente.

Filmele pot fi realizate la rezolutii HD 720p sau full HD 1080p, la o viteza de 30 fps. Un alt avantaj al camerei este ca, daca a descarcat aplicatia, utilizatorul are acces gratuit la un spatiu de stocare de 500 GB in cloud, unde poate pastra peste 7.500 de filmulete.

Specialistii ABC Data adauga pe lista recomandarilor pentru vacanta o camera video pentru autoturisme, care se remarca printr-un sistem inteligent de documentare a accidentelor.

Tehnologia incorporata in RECO Classic Car Cam permite ca, in caz de accident, sa salveze automat ultimele imagini inregistrate.

Acestea vor avea un folder special si pot fi folosite ca dovezi pentru autoritati. Hardware-ul integrat in acest gadget permite capturarea de imagini si videoclipuri la rezolutii foarte bune si cu un unghi de vizualizare de pana la 140 de grade.

2. Un ajutor de nadejde

Cum camera RECO poate fi conectata la smartphone sau tableta, urmatorul gadget este Asus ZenPad C 7, care merita un loc in bagaj, pe bord sau in rucsacul de drumetii.

Tableta este dotata cu o solutie de protectie impotriva amprentelor, are un ecran de 7 inci cu rezolutie HD si iluminare LED, iar procesorul este un Intel Atom cu patru nuclee, care foloseste arhitectura celor de PC.

Spatiul de stocare este de 8 sau 16GB, in functie de model, iar pentru soferi se poate dovedi un ajutor de nadejde, indeplinind functia de navigator pe drumurile de vacanta.

3. Functii multiple

Cardurile microSD au devenit o solutie universala de extindere a spatiului de stocare pe telefoane, camere foto si video si multe alte gadgeturi.

Astfel, cititorul MobileLite Wireless G3 sau MobileLite Wireless Pro de la Kingston este numai bun pentru a avea acces oriunde si oricand la continutul de pe carduri SD sau stickuri USB.

Cu ajutorul lui pot fi copiate foarte rapid poze sau filme din telefon sau camerele foto folosite in vacanta sau acasa. In plus, poate fi folosit si pe post de baterie de rezerva pentru tablete si smartphone.

Rezista pana la 11-12 ore de functionare continua, iar acest gadget mai are un atu: poate deveni spatiu de stocare extern, cu o capacitate de pana la 64GB.

Tot de la Kingston, cardul microSD Action Camera UHS-I U3 se dovedeste compatibil cu majoritatea camerelor video, inclusiv cu cele GoPro sau cu dronele.

Este ideal pentru a imortaliza aventurile din vacanta, fie ca sunt plimbari pe plaja ori pe munte, fie ca sunt "expeditii" subacvatice, deoarece acest microSD este rezistent la apa, la socuri, temperaturi extreme si chiar la radiatii. In functie de model, capacitatea de stocare variaza intre 16GB si 64GB.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#gadget vacanta, #solutii smart, #accesorii calatorie , #Gadget auto