Ford Mustang 2012, operat de Microsoft Xbox, Kinect si Windows

Joi, 05 Aprilie 2012, ora 09:01
4419 citiri
Ford Mustang 2012, operat de Microsoft Xbox, Kinect si Windows

Luna trecuta Microsoft a anuntat planuri pentru crearea unui concept de masina care sa inspire dezvoltatorii sa construiasca aplicatii pentru industria auto. Cu ajutorul unei companii numita West Coast Customs, Microsoft s-a tinut de promisiune sa a personalizat un Ford Mustang 2012.

Mustangul are senzori Kinect chiar in fata vehiculului, care pot fi folositi inclusiv pentru a evita accidentarea pietonilor sau lovirea de alte obstacole. Senzorii permit conectarea telefonului mobil, de oriunde, pentru a vedea ceea ce se intampla in fata masinii, potrivit Mashable.

In interiorul Fordului Mustang, doua tablete cu sistem de operare Windows 8 tin locul computerului de bord. O tableta este montata pe partea pasagerului de langa sofer si poate fi folosita pentru a naviga pe Internet.

Masina este echipata si cu un ecran care este conectat la o consola de jocuri Xbox.

Masina poate fi localizata, descuita si i se poate porni motorul cu ajutorul unei aplicatii Windows Phone. Tot cu ajutorul unei aplicatii Windows, claxonul Mustangului poate suna in functie de preferintele utilizatorului.

#microsoft xbox kinect, #Windows Phone aplicatie auto, #Ford Mustang aplicatie Windows , #Gadget auto