Viral: O gorila pe Statia Spatiala Internationala? (Video)

Miercuri, 24 Februarie 2016, ora 12:01
1171 citiri
Viral: O gorila pe Statia Spatiala Internationala? (Video)
Foto: Facebook/Scott Kelly

Nu este nimic ciudat sa vedem la bordul Statiei Spatiale Internationale astronauti, dar cum e posibil ca o gorila sa fi ajuns acolo? Aceasta a fost intrebarea celor care au urmarit un clip postat pe o retea de socializare de Scott Kelly.

Astronautul a sarbatorit intr-un mod inedit faptul ca se apropie de sfarsitul perioadei pe care trebuia sa o petreaca in spatiu, un an de zile. Pe pagina de Facebook Scott Kelly a fost postat un filmulet in care apare o gorila care il urmareste pe astronautul Tim Peake.

Nu este nimic de speriat, ci doar Scott Kelly care poarta un costum de gorila primit cadou de la fratele sau geaman, Mark Kelly.

Experiment inedit si in premiera al NASA: Pe cine trimite in spatiu

Scott si Tim au complotat si au creat un clip amuzant, in timp ce pe fundal se poate auzi celebra melodie din filmele cu Benny Hill. La inceputul clipului, poate fi observat Tim Peake care muta o cutie mare printr-o incapere si cand se departeaza de aceasta din interior iese o ...citeste mai departe despre "Viral: O gorila pe Statia Spatiala Internationala? (Video)" pe Ziare.com

#gorila Statia Spatiala Internationala, #Scott Kelly gorila spatiu, #gorila spatiu , #Stiri Funny