Un roman e vocea oamenilor strazii din San Francisco - Fotografiile sale au sensibilizat o lume Interviu

Miercuri, 05 Octombrie 2016, ora 07:37
1003 citiri
Un roman e vocea oamenilor strazii din San Francisco - Fotografiile sale au sensibilizat o lume Interviu
Foto: Horia Manolache

Povestea vietii mai multor oameni ai strazii din San Francisco a ajuns sa fie cunoscuta in toata lumea, dupa ce un fotograf roman, Horia Manolache, a spus-o pe scurt, in imagini si nu numai.

Fotografiile sale, care ii infatiseaza pe oamenii strazii atat asa cum pot fi vazuti ei zi de zi, cat si asa cum le-ar placea sa fie vazuti, conform visurilor si idealurilor lor, au devenit viral, fiind prezentate de presa din multe tari.

Ziare.com a stat de vorba cu artistul, pentru a afla cum a pornit acest proiect si mai ales daca a generat efecte. In plus, am vrut sa stim si povestea unora dintre "modele", de ce au ajuns acestea oameni ai strazii.

O parte dintre banii pe care Horia Manolache, intre timp intors in Romania, ii strange, pentru publicarea unei carti in care sa apara aceste instantanee, vor fi donati fundatiei Taking It To The Streets, care se ocupa de sprijinirea tinerilor fara adapost din San Francisco.

Cum a aparut acest proiect si cat ai muncit la el?

La un ...citeste mai departe despre "Un roman e vocea oamenilor strazii din San Francisco - Fotografiile sale au sensibilizat o lume Interviu" pe Ziare.com

#fotografii Horia Manolache, #oameni fara adapost poze Horia Manolache, #oameni strada SUA roman fotograf , #Stiri Funny