Un caine din Belarus mosteneste un milion de dolari

Luni, 01 Aprilie 2013, ora 10:24
1791 citiri
Un caine din Belarus mosteneste un milion de dolari

Un caine dintr-o localitate din Belarus a mostenit circa 1 milion de dolari de la un cetatean american de origine belarusa.

Cainele in varsta de zece ani, pe nume Julik (Strengarul), a mostenit averea de la defunctul John Fyodorov, care s-a nascut in satul Budoska, dar care a emigrat in SUA dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, informeaza RIA Novosti, citand cotidianul local Respublika.

Potrivit stapanului lui Julik Vasili Potapov, Fyodorov a vizitat satuletul din Belarus in 2007 si a spus ca acest caine ii aminteste de cainele sau Valet care a murit in anii '50. Valet era bolnav in perioada respectiva, iar Fyodorov a avut de ales intre a-i asigura o operatie scumpa sau a cumpara un bilet catre Sacramento. Barbatul a ales cea de-a doua varianta, cainele a murit, iar el nu s-a putut ierta niciodata pentru acest lucru.

Maria Protasenia, o avocata din Minsk, a confirmat ca un cont bancar special a fost deschis pe numele cainelui si ca acesta contine la ora actuala 993.700 de dolari. In conformitate cu ultima dorinta a lui Fyodorov, cainele are cum propria lui camera cu un pat imens si o plasma, are o dieta echilibrata si se bucura de plimbari in aer liber si de imbaieri de doua ori pe zi.

De asemenea, are dreptul sa calatoreasca o data pe an in orice tara de pe Glob, pe care cainele o va alege indicand, cu nasul, o locatie pe o harta a lumii. Pentru anul acesta, stapanul sau spera ca prima destinatie va fi Paris.

#animale bogate, #caine milionar Belarus, #mostenire caini, #mosteniri animale de casa , #Stiri Funny