Stephen Hawking, despre un prim contact cu extraterestrii: Sa avem grija, ar putea sa nu iasa prea bine

Sambata, 24 Septembrie 2016, ora 14:15
1046 citiri

Astrofizicianul Stephen Hawking este mai convins ca niciodata ca nu suntem singuri in univers si sustine ca ar trebui sa avem grija cum le vom raspunde extraterestrilor cand acestia ne vor contacta.

Omul de stiinta prezinta, pe scurt, eforturile pe care le-a facut pentru a descoperi civilizatii pe alte planete intr-un filmulet de 25 de minute lansat pe platforma CuriosityStream.

Numit "Locurile preferate ale lui Stephen Hawking", mini-documentarul il prezinta pe astrofizician cum lauda descoperirile din ultimii ani legate de planetele din afara sistemului nostru solar, relateaza USA Today.

El arata ca unele sunt cuprinse de "flacarile iadului", in timp ce altele sunt "otravite" de raze X mortale.

Totusi, cercetatorii au dat si peste unele planete ce indeplinesc majoritatea conditiilor pentru a putea fi locuite, iar Hawking da ca exemplu Gliese 832c, care ar putea fi cel mai apropiat loc de Pamant unde e posibil sa existe forme de viata.

"E o priveliste care-ti taie ...citeste mai departe despre "Stephen Hawking, despre un prim contact cu extraterestrii: Sa avem grija, ar putea sa nu iasa prea bine" pe Ziare.com

#Stephen Hawking contact extraterestrii, #Stephen Hawking avertisment extraterestrii , #Stiri Funny