Singurul eveniment de lifestyle pentru animale isi deschide portile pe 5 mai

Luni, 13 Martie 2017, ora 17:00
1127 citiri
Singurul eveniment de lifestyle pentru animale isi deschide portile pe 5 mai

PetExpo, cel mai mare targ din Romania dedicat animalelor de companie, va avea loc in perioada 5 - 7 mai, la Romexpo.

Cea de-a noua editie a targului reuneste cele mai importante companii din domeniu, un program vibrant de evenimente si o atmosfera prietenoasa, toate cu scopul de a oferi animalelor un sfarsit de saptamana memorabil si a-i invata pe stapani cum sa le faca viata mai frumoasa.

Dupa aproape un deceniu de experienta in organizarea singurul eveniment de anvergura in sectorul animalelor de companie, PetExpo reuseste sa vina cu idei noi si cu lansari de produse in premiera pentru piata romaneasca.

Anul acesta, la PetExpo vor expune peste 40 de expozanti cu o suprafata de mai mult de 1000 mp de standuri. Oferta anului 2017 reprezinta una dintre cele mai complete de pe piata europeana in materie de servicii, hrana si produse de uz veterinar.

Expozanti din 6 tari vor incerca sa convinga publicul format din profesionisti, iubitori de animale si animalutele lor sa aleaga produsele cele mai potrivite cu scopul de a face viata necuvantatoarelor mai frumoasa.

PetExpo este singurul eveniment din Romania unde animalele de companie sunt invitate sa participe ca vizitatori, beneficiaza de intrare gratuita, iar absolut tot ce se intampla in interiorul pavilionului expozitional este dedicat lor.

Reactiile in social media la anuntul de incepere a targului au devenit virale intr-un timp foarte scurt. Purtatorii mesajului sunt chiar animalutele cu conturi de Facebook, care au re-postat anuntul referitor la inceperea targului. Potrivit comentariilor din social media, PetExpo este rasfatul suprem pentru orice animal de companie.

Anul acesta vor fi organizate evenimente si concursuri de grooming, prezentari de moda pentru catei, vor fi prezentate locatii de cazare si servicii veterinare de ultima generatie. Conceptul de "lifestyle" pentru animale de companie este tot mai vizibil, iar PetExpo va veni la aceasta editie cu lansari de produse in domeniul nutritiei echilibrate si a hranei bio pentru caini si pisici.

"Ne adaptam unei piete in crestere a produselor dedicate animalelor de companie. In ultimii ani, vanzarile expozantilor au crescut in mod constant pentru ca familiile aloca un buget mai mare ingrijirii animalelor. Anul trecut, media cumparaturilor pe familie la PetExpo a fost de 30 de euro. Anul acesta, oferta expozantilor este si mai variata, deci ne asteptam la un nou record de cumparaturi", spune Ilie Pana, organizatorul Pet Expo.

...citeste mai departe despre "Singurul eveniment de lifestyle pentru animale isi deschide portile pe 5 mai" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#PetExpo 2017, #expozitie animale companie , #Stiri Funny