Salonul de la Geneva: Inventia unui roman, care reduce consumul masinii

Miercuri, 13 Aprilie 2016, ora 10:22
1271 citiri
Salonul de la Geneva: Inventia unui roman, care reduce consumul masinii
Foto: Facebook/Corneliu Birtok Baneasa

Un dispozitiv de reducere a consumului de carburant si a noxelor emise in atmosfera va fi prezentat de inventatorul Corneliu Birtok Baneasa la Salonul International de Inventii care are loc la Geneva in perioada 13-17 aprilie.

Intitulata "deflector termic", inventia inginerului auto din Deva este destinata echiparii autovehiculelor pentru perioada de vara si contribuie la reducerea pierderilor de putere a motorului cauzate de temperaturile ridicate de afara.

"Deflectorul termic integrat se monteaza pe galeria de admisie la motor. El protejeaza filtrul de aer si nu permite aerului cald sa ajunga pe galeria de admisie. Se stie ca pe timpul verii, masina merge lejer dimineata, insa dupa amiaza, daca suntem in trafic si asfaltul este incins, simtim o pierdere de putere la motor.

Prin urmare, trebuie sa apasam mai tare pe acceleratie, ca sa rulam asa cum o faceam in timpul diminetii. Folosirea deflectorului termic ...citeste mai departe despre "Salonul de la Geneva: Inventia unui roman, care reduce consumul masinii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#inventie roman reducere consum carburant, #inventie romani Salon Geneva , #Stiri Funny