Romanii se intrec sa sparga seiful celui mai cunoscut mogul din lume!

Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 16:07
1033 citiri
Romanii se intrec sa sparga seiful celui mai cunoscut mogul din lume!

(P) In primele 48 de ore de cand seiful lui Mister Monopoly a ajuns in Romania, mii de romani au incercat sa descifreze codul de acces al acestuia.

Mister Monopoly, cel mai simpatic mogul din lume, a trimis in Romania seiful in care tine o parte dintre cele mai pretioase avutii ale sale: peste 300 de jocuri Monopoly Ultimate Banking, Jenga, Simon Air si Pie Face.

Jocurile sunt pregatite sa ajunga in casele romanilor, insa pentru asta ei trebuie sa ghiceasca codul de acces al seifului, pe www.provocareamonopoly.ro.

Pentru a sarbatori lansarea jocului Monopoly Ultimate Banking, Mister Monopoly a pregatit sute de jocuri pentru romani! Din cauza varstei inaintate, insa, mogulul a uitat codul de acces, asa ca a lasat seiful plin cu surprize la Shurubel si Ionut, prietenii sai de incredere.

Pentru ca nu au reusit nicicum sa descifreze parola, cei doi apeleaza acum la ajutorul tuturor celor care vor sa raspunda acestei provocari nemaiintalnite. Astfel, pe ...citeste mai departe despre "Romanii se intrec sa sparga seiful celui mai cunoscut mogul din lume!" pe Ziare.com

#Monopoly Ultimate Banking, #jocuri Monopoly , #Stiri Funny