Roman premiat la Salonul de Inventii de la Geneva pentru o inventie care previne incendiile

Sambata, 01 Aprilie 2017, ora 19:13
1034 citiri
Roman premiat la Salonul de Inventii de la Geneva pentru o inventie care previne incendiile
Foto: Facebook / Mihai Receanu

Printre laureatii editiei din acest an ai Salonului de Invetii de la Geneva se regaseste si romanul Mihai Receanu (foto).

Tanarul student la Facultatea de Electronica a castigat premiul special al Organizatiei Mondiale pentru Proprietate Intelectuala a Natiunilor Unite, informeaza TVR.

Inventia cu care s-a prezentat la Salonul de la Geneva monitorizeaza permanent instalatiile electrice cu scopul de a fi evitate posibilele incendii.

Mihai Receanu a declarat la TVR ca inventia lui poate fi folosita in cazul tuturor vehiculelor - masini, avioane, nave, inclusiv in cazul aplicatiilor electrice industriale similare, pentru ca "abordeaza o noua metoda de rezolvare a problemei".

Marele premiu al editiei din acest an a fost castigat de o echipa din Thailanda, pentru depistarea imediata a diabetului cu ajutorul unei fotografii a retinei si a unui soft special.

Citeste si despre: Fotografia zilei: Inventatorul Corneliu Birtok Baneasa, aur la Salonul de inventii de la Geneva

Salonul de Inventii de la Geneva, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de profil la nivel mondial, se desfasoara in perioada 29 martie - 2 aprilie.

...citeste mai departe despre "Roman premiat la Salonul de Inventii de la Geneva pentru o inventie care previne incendiile" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mihai Receanu premiu inventie Geneva , #Stiri Funny