Previziuni uimitoare despre viitor: Ce-si doresc oamenii in urmatorii 50 de ani

Vineri, 18 Aprilie 2014, ora 14:22
1058 citiri
Previziuni uimitoare despre viitor: Ce-si doresc oamenii in urmatorii 50 de ani
Foto: Techtravelandtalks

Cand vine vorba despre viitor imaginatia oamenilor nu are limite, iar progresele stiintei si tehnologiei o iau, uneori, inaintea dorintelor noastre. O cercetare recenta dezvaluie ce isi doresc oamenii in urmatorii 50 de ani, ei alegand, printre altele, masinile fara sofer, teleportarea sau tratamente medicale care sa prelungeasca viata.

Concluziile au fost trase in urma unui nou studiu efectuat de catre Centrul de cercetare pentru religie si viata publica Pew din Statele Unite in randul a 1.000 de americani. Acestia au fost chestionati cu privire la progesele stiintei din urmatorii 50 de ani, potrivit Live Science.

Cei mai multi dintre cei intervievati au fost entuziasmati de masinile fara sofer, de bicicletele zburatoare si de progresele medicinei. Aproximativ 80% dintre cei chestionati se asteapta ca organele umane sa fie realizate la comanda in laborator, in viitor.

Aproape 40% cred ca oamenii de stiinta vor dezvolta tehnologia teleportarii obiectelor, in urmatoarele cinci ...citeste mai departe despre "Previziuni uimitoare despre viitor: Ce-si doresc oamenii in urmatorii 50 de ani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#previziuni viitor, #studiu dorintele oamenilor viitor, #progresele stiintei 50 ani, #schimbari viata oameni , #Stiri Funny