Momentul care iti arata cat de uman si ce umor avea Stephen Hawking

Miercuri, 14 Martie 2018, ora 16:50
1362 citiri
Momentul care iti arata cat de uman si ce umor avea Stephen Hawking

Stephen Hawking a murit la 76 de ani, dar a lasat in urma lui o istorie pentru urmatoarele secole.

Pe langa munca de cercetare, viata lui a fost marcata si de doua momente umane si frumoase.

Stephen Hawking s-a nascut pe 8 ianuarie 1942 si a murit pe 14 martie 2018. Ca o coincidenta care inchide un cerc, datele mortii si nasterii au fost legate de doua mari nume din stiinta: Galileo Galilei si Albert Einstein.

Stephen Hawking s-a nascut in ziua in care se implineau 300 de ani de la moartea lui Galileo Galilei. A murit in ziua in care se implineau 139 de ani de la nasterea lui Albert Einstein.

A lasat in urma o cercetare fara precedent in domeniul gaurilor negre, dar a ridicat si intrebari filosofice despre unde mergem, care e viitorul care ne asteapta.

Ai putea spune ca e britanic si, implicit, s-a nascut cu simtul umorului. De unde, probabil, si cele doua pariuri umane si frumoase prin care s-a remarcat publicului larg. Stephen Hawking a pierdut, in numele stiintei, un abonament pe-un an la revista Penthouse si 100 de dolari.

Vezi ce alt pariu memorabil si-a asumat Stephen Hawking ...citeste mai departe despre "Momentul care iti arata cat de uman si ce umor avea Stephen Hawking" pe Ziare.com

#Stephen Hawking stiinta , #Stiri Funny