Milionarii care au facut praf jucarii de miliarde

Sambata, 05 Noiembrie 2011, ora 15:12
2952 citiri
Milionarii care au facut praf jucarii de miliarde

Cei bogati nu isi fac prea multe probleme cand vine vorba de achizitii noi, in conditiile in care nu sunt limitati in niciun fel de buget. Din aceasta cauza, de multe ori, nu "plang" prea tare cand isi strica jucariile. Nici macar cand acestea costa sume exorbitante.

Mogulul din industria hoteliera, Steve Wynn, a distrus o pictura de Picasso, care costa nu mai putin de 139 milioane de dolari. Omul de afaceri dorea, initial, sa vanda pictura cand si-a asezat cotul drept pe ea, din greseala, scrie Business Insider.

Stricaciunea costa nu mai putin de 40 de milioane de dolari.

O nava spatiala, construita de Jeff Bezos, CEO-ul Amazon, s-a stricat, in timpul unui zbor de testare, la inceputul lunii septembrie. Cei care pilotau nava au pierdut contactul cu personalul de la sol si nu au mai reusit sa redreseze vehiculul. Visul secret al lui Bezos este sa dezvolte o "infrastrctura" pentru turismul spatial, dar se pare ca prima tentativa nu a decurs asa cum isi dorea.

In general, cand o masina se strica, proprietarul o duce in service sau incearca sa o repare singura. Acest lucru nu se intampla daca soferul in cauza este un milionar chinez, cunoscut doar ca Domnul Han.

El a preferat sa distruga un model Lamborghini Gallardo. Excentricul miliardar le-a cerut muncitorilor sa loveasca masina cu ciocanele, iar paguba a fost estimata de publicatia amintita la 205,905 milioane de dolari.

Miliardar Richard Branson a stricat una dintre ambarcatiunile de mare viteza, pe care le detine. Incidentul s-a petrecut in Atlantic, in timp ce omul de afaceri isi dorea sa depaseasca recordul pentru viteza.

Fostul star din serialul de televiziune Two and a Half Men, charlie Sheen, a pierdut un Mercedes.

Se pare ca acesta ar fi fost furat de la casa actorului si apoi s-a rasturnat intr-o prapastie din California. Nimeni nu a fost ranit, dar Sheen s-a aratat nemultumit de pierderea masinii.

Un alt actor care a avut probleme cu masinile este T.R. Knight, cunoscut pentru rolul sau din serialul Anatomia lui Grey.

Acesta a fost implicat intr-un accident in care au fost distruse trei masini.

Nici actrita din Mad Men nu a scapat de probleme in trafic. Acesta si-a ciocnit Land Rover-ul in nu mai putin de trei masini deja parcate. Actrita consumase bauturi alcoolice si voia sa acopere acest lucru mestecand guma.

Un iacht care apartinea miliardarului rus Roman Abramovich a fost umplut cu petrol, in 2005, desi motorul era diesel. Un singur rezervor de combustibil costa aproximativ 165 000 de dolari. Dupa ce a constat ca a alimentat cu carburantul gresit, Abramovich a fost obligat sa curete motorul, o operatiune extrem de costisitoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lamborghini gallardo, #milionari jucarii, #avere milionari , #Stiri Funny