Magie de Crăciun într-un sat din Apuseni. Imagini spectaculoase cu o locuință împodobită cu mii de beculețe și ghirlande FOTO VIDEO

Luni, 12 Decembrie 2022, ora 11:15
941 citiri
Magie de Crăciun într-un sat din Apuseni. Imagini spectaculoase cu o locuință împodobită cu mii de beculețe și ghirlande FOTO VIDEO
Imaginea spectaculoasă a locuinței din Alba FOTO Facebook/ Județul Alba

O casă dintr-un sat din Alba este „gazda” a mii de beculețe, sute de metri de ghirlande luminoase și zeci de ornamente frumos colorate. Imobilul este locuit de o familie de gospodari din Ampoița, comuna Meteș, îndrăgostiți de spiritul Crăciunului.

În satul Ampoița, cunoscut pestru peisajele deosebite pe care le oferă natura, un domn harnic își decorează curtea și casă cu mult înainte de sărbătorile de iarnă. Rezultatul este pe măsura muncii depuse, iar cei care o văd, rămân cu gura căscată.

FOTO Facebook/ Județul Alba

Din metru în metru apar zeci de figurine luminoase: Moși Crăciun, oameni de zăpadă sau reni. Cei care trec prin sat observă negreșit locuința, care la lăsarea întunericului pare desprinsă din basmele cu bătrânul cu plete albe.

Proprietarul a povestit că a început să decoreze casa și curtea de Crăciun cu ani în urmă. Pentru că iubește Crăciunul și atmosfera pe care o dau luminițele care îmbracă toată proprietatea, bărbatul nici nu simte cum trec zilele până totul este așezat la locul lui. Spațiul fiind foarte mare, omului îi ia cel puțin o lună și jumătate să aranjeze decorațiunile.

FOTO Facebook/ Județul Alba

În fiecare an cumpăra noi instalații, iar localnicii, dar și oameni de peste tot vin să admire feeria de Crăciun și să trăiască magia sărbătorilor.

FOTO Facebook/ Județul Alba ...citeste mai departe despre "Magie de Crăciun într-un sat din Apuseni. Imagini spectaculoase cu o locuință împodobită cu mii de beculețe și ghirlande FOTO VIDEO" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#luminite Craciun, #craciun, #locuinta, #Alba , #Stiri Funny