Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cele mai ciudate joburi care chiar există. Cât câștigă o domnișoară de onoare profesionistă

Cele mai ciudate joburi care chiar există. Cât câștigă o domnișoară de onoare profesionistă

Pe măsură ce a trecut timpul unele locuri de muncă au dispărut, fiind înlocuite de diverse mașinării, cu ajutorul tehnologiei, pe când altele au apărut. Cine ar fi avut nevoie de un social media manager acum 50 de ani, de exemplu?

Totuși, există unele ciudate, deloc obișnuite, pe care mulți dintre noi nici măcar nu am îndrăznit să ni le imaginăm.

Cum ar fi ca atunci când sunteți supărați și aveți nevoie de sprijin emoțional să puteți angaja o persoană care să vă aline? Să vă îmbrățișeze, să vă mângâie? Ei bine, asta face un ”cuddler” profesionist. În mod normal, o ședință de o oră costă între 40 și 80 de dolari.

Site-urile de matrimoniale ne sunt familiare și mulți dintre noi am avut măcar o dată în viață cont. Fiecare persoană care se înregistrează trebuie să completeze o descriere, dar nu toți se pricep la scris, iar o alegere nefericită a cuvintelor ar putea scădea șansele de a atrage pretendenți. Există persoane care joacă rolul unui cupidon modern și care pot câștiga circa 900 de dolari pe luna scriind descrieri pentru profilurile de pe site-urile de matrimoniale.

Hipoterapia ar fi un alt domeniu de care mulți nici nu au auzit. Practic, este o terapie derulată cu ajutorul cailor. Practic, un profesionist ajută persoanele care suferă de tulburări de vorbire, fizice sau mintale să treacă peste ele cu ajutorul acestor animale.

Nunțile sunt evenimente importante și mai toate miresele își aleg domnișoare de onoare. Dar ce se întâmplă dacă mireasa nu are această posibilitate, dacă de exemplu se căsătorește cu un bărbat care stă în altă țară, iar ea nu cunoaște pe nimeni acolo? Pentru asta există domnișoare de onoare profesioniste.

Kerstyn Walsh, o femeie din Sydney, lucrează în această industrie și participă la circa 30-40 de nunți pe an, la care este angajată la domnișoară de onoare. Aceasta susține că încasează 2.000 de dolari pentru fiecare eveniment, asta pe lângă costul călătoriei și al rochiei, potrivit mamamia.com.au.

Mulți oameni iubesc parcurile acvatice de distracții, dar înainte de a fi deschise publicului larg, cineva trebuie să testeze toate toboganele pentru a se asigura că funcționează și că sunt sigure.

Atunci când cumpărăm prosoape de hârtie sau hârtie igienică, unul dintre factorii decizionali este adesea mirosul. Trebuie să aibă un miros plăcut. Locul de muncă al unor ...citeste mai departe despre "Cele mai ciudate joburi care chiar există. Cât câștigă o domnișoară de onoare profesionistă" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 316 ori
Citeste mai multe desprejoburi ciudate loc de munca bani