Interviu cu Avram Iancu, bibliotecarul care a traversat inot Canalul Manecii: Ma tem doar de Dumnezeu

Joi, 08 Septembrie 2016, ora 07:46
3171 citiri
Interviu cu Avram Iancu, bibliotecarul care a traversat inot Canalul Manecii: Ma tem doar de Dumnezeu
Foto: Facebook/Avram Iancu

La sfarsitul lunii august, Avram Iancu, din Petrosani, a reusit sa traverseze inot Canalul Manecii, doar in slip si casca, fara un costum special, la capatul unui efort continuu de aproape 18 ore.

Era a patra incercare, iar antrenamentele care au dus la acest rezultat au fost interminabile, in ape extrem de reci, dupa cum Avram Iancu insusi marturiseste pentru Ziare.com.

Inoata de la 10 ani, iar la competitii participa din anii '90. Care ar fi secretul sau? "Disponibilitatea de a indura dureri fizice de tot felul", dupa cum afirma bibliotecarul Avram Iancu, tatal a trei fetite.

De ce se teme un om atat de puternic, care a reusit sa inoate noaptea, in ape cu temperaturi de maximum 18 grade Celsius, timp de aproape o zi? De Dumnezeu!

Cum ai rezuma episodul traversarii Canalului Manecii?

Simplu! O trecere prin Iad, prin "iadul de gheata".

Care a fost cea mai mare provocare?

Pastrarea determinarii de a continua, trecand peste toate impedimentele intalnite in cale, cat ...citeste mai departe despre "Interviu cu Avram Iancu, bibliotecarul care a traversat inot Canalul Manecii: Ma tem doar de Dumnezeu" pe Ziare.com

#Avram Iancu Canalul Manecii, #Avram Iancu interviu, #roman traversat Canalul Manecii, #Avram Iancu bibliotecar inot , #Stiri Funny