Intalnire inedita in hipermarket intre Valerie Ciolos si Clotilde Armand. De ce iubeste Romania sotia premierului (Video)

Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 10:23
1370 citiri
Intalnire inedita in hipermarket intre Valerie Ciolos si Clotilde Armand. De ce iubeste Romania sotia premierului (Video)
Foto: Facebook/Clotilde Armand

Valerie Ciolos-Villemin, sotia premierului, spune ca iubeste foarte mult Romania si ca spera ca si romanii sa-i vada potentialul.

Sotia premierului s-a intalnit cu Clotilde Armand intr-o librarie din hipermarketul Auchan Titan din Bucuresti si au vorbit despre lucrurile pe care le au in comun, printre care si faptul ca amandoua sunt casatorite cu romani. Clotilde Armand este maritata de 20 de ani, in timp ce Valerie si Dacian Ciolos au implinit 16 ani de la casatorie.

"M-am intalnit cu o mare doamna. Are o poveste asemanatoare cu a mea. Sper ca intr-o zi o sa scrie si ea in limba romana", a spus Clotilde Armand, referitor la cartea sa "Am ales Romania".

Citeste si Valerie Ciolos: As vrea sa raman in Romania, dar Dumnezeu se amuza cu mine si imi modeleaza altfel planurile

Armand, vicepresedinte USR si consilier local in ...citeste mai departe despre "Intalnire inedita in hipermarket intre Valerie Ciolos si Clotilde Armand. De ce iubeste Romania sotia premierului (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Valerie Ciolo Romania, #Valerie Ciolo sotie Ciolos , #Stiri Funny