Insula unde sunt chemati americanii care nu-l vor pe Trump presedinte

Vineri, 19 Februarie 2016, ora 14:28
1204 citiri
Insula unde sunt chemati americanii care nu-l vor pe Trump presedinte
Foto: Cape Breton if Donald Trump wins

"Buna, americani! Donald Trump ar putea deveni presedinte in tara voastra! Daca asta se intampla si decideti sa plecati naibii de acolo, va sugeram sa va mutati in insula Cape Breton" - asa sunt atrasi americanii sa emigreze pe teritoriul canadian.

Desi pare o gluma, invitatia lansata de site-ul Cape Breton if Donald Trump wins (Cape Breton, daca Donald Trump castiga) catre americani este foarte onesta, in conditiile in care populatia de pe aceasta insula este tot mai putina, relateaza Business Insider.

"Nu asteptati pana ce Donand Trump este ales presedinte pentru a gasi un loc in care sa va mutati!", se mai arata pe website, in conditiile in care Donald Trump incearca sa obtina nominalizarea republicanilor, pentru a intra in cursa pentru Casa Alba.

Pe site pot fi citite marturiile mai multor americani care ...citeste mai departe despre "Insula unde sunt chemati americanii care nu-l vor pe Trump presedinte" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cape Breton americani emigranti, #Cape Breton campanie Donald Trump, #americani emigrare Donald Trump presedinte, #Cape Breton Canada , #Stiri Funny