Inchisorile din Japonia sunt pline de pensionari si au inceput sa semene cu azilele de batrani

Duminica, 15 Ianuarie 2017, ora 23:10
1458 citiri
Inchisorile din Japonia sunt pline de pensionari si au inceput sa semene cu azilele de batrani
Foto: Arhiva Ziare.com

In Japonia se inregistreaza o crestere atat de mare a numarului detinutilor in varsta incat inchisorile au ajuns sa semene cu niste azile pentru batrani.

Fiecare zi e la fel. Se trezeste la 6:45 in fiecare dimineata, mananca micul dejun dupa 20 de minute si incepe sa munceasca de la 8:00 incolo.

Nu, nu e rutina zilnica a unui salariat obisnuit din Japonia. Acest om are peste 80 de ani si e la inchisoare. In plus, ezita sa mai plece de-acolo.

"Nu stiu ce fel de viata as avea dupa ce as iesi. As fi ingrijorat pentru sanatatea mea si de situatia financiara", a povestit detinutul incarcerat pentru furt, sub protectia anonimatului, jurnalistilor de la AFP.

Cazul sau nu este unic. Ba din contra: Japonia se confrunta cu un val de ilegalitati comise de oameni in varsta, iar situatia a ajuns atat de grava incat inchisorile seamana tot mai mult cu azile de batrani.

In loc sa-i pazeasca, gardienii sunt nevoiti sa ...citeste mai departe despre "Inchisorile din Japonia sunt pline de pensionari si au inceput sa semene cu azilele de batrani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#inchisoare batrani Japonia , #Stiri Funny